Κοσμος

Ρωσίδες influencer υποχρεώθηκαν σε δημόσια απολογία επειδή φιλήθηκαν στο στόμα

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρωσία: Ιnfluencer υποχρεώθηκαν σε δημόσια απολογία επειδή φιλήθηκαν
Ρωσία: Ιnfluencer υποχρεώθηκαν σε δημόσια απολογία επειδή φιλήθηκαν

Ρωσία: Ιnfluencer υποχρεώθηκαν σε δημόσια απολογία επειδή φιλήθηκαν - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δύο Ρωσίδες influencers κλήθηκαν σε δημόσια απολογία επειδή φιλήθηκαν στο στόμα σε πιτσαρία αναρτώντας το στιγμιότυπο στα social media.

Πρόκειται για την 24χρονη Βλάντα Αλχάεβα και την 19χρονη φίλη της Βίκα, οι οποίες συνελήφθησαν από την αστυνομία και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο υψηλού προστίμου για παραβίαση των νόμων της κυβέρνησης Πούτιν που απαγορεύουν την LGBT προπαγάνδα.

Στο βίντεο που δημοσιοποίησαν οι ρωσικές Αρχές φαίνονται οι δύο κοπέλες να φιλιούνται, κάτι το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιές στον ψυχισμό ανηλίκων, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

«Ήταν μια πλάκα, το κάναμε για να γελάσουμε» απάντησε από την πλευρά της η Βλάντα η οποία ανήρτησε στο Instagram το στιγμιότυπο με το φιλί.

«Αντιλαμβάνεστε ότι το βίντεό σας μπορούν να το δουν ανήλικοι και ότι το γαλλικό φιλί που ανταλλάξατε θα μπορούσε να τους κάνει κακό;» ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός στην 19χρονη Βίκα.

«Δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Το αντιλαμβάνομαι τώρα» απάντησε η 19χρονη.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν ανταλλάσσει συχνά φιλιά με γυναίκες απάντησε «όχι, όχι, όχι. Ήταν απλά ένα αστείο, νιώθω ενοχές, ζητώ συγγνώμη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ