Κοσμος

Σκηνές τρόμου στην Λιθουανία: Αεροπλάνο με 179 επιβάτες προσγειώθηκε με την «κοιλιά»

Eυτύχως δεν υπήρξαν τραυματισμοί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιθουανία: Αεροπλάνο με 179 επιβάτες προσγειώθηκε με την «κοιλιά»
© Τwitter

Λιθουανία: Αεροπλάνο με 179 επιβάτες προσγειώθηκε με την «κοιλιά» στον διάδρομο

Ένα εντυπωσιακό βίντεο δείχνει ένα Airbus A320 να κατρακυλά στον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Βίλνιους μετά από ένα ταξίδι δύο ωρών από την ιταλική πόλη Μπέργκαμο το Σάββατο.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Αντιδρώντας γρήγορα, ο πιλότος κατάφερε να βρει τον σωστό δρόμο με ασφάλεια και oι επιβαίνοντες μπόρεσαν να αποβιβαστούν χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη γύρω στις 14:20 τη Σάββατο, προκάλεσε το κλείσιμο του διαδρόμου 19 μέχρι τις 17:40 και έκλεισε για λίγο το αεροδρόμιο, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο αεροπορικών ειδήσεων FL360aero. Οι εισερχόμενες πτήσεις εκτρέπονταν αντ' αυτού στα αεροδρόμια του Κάουνας και της Παλάνγκα, αμφότερα στη Λιθουανία.

Η Avion Express επιβεβαίωσε σήμερα στη MailOnline ότι η πτήση NVD8242 «γλίστρησε από τον διάδρομο προσγείωσης μετά την προσγείωση».

Εκπρόσωπος δήλωσε ότι η Avion Express και οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για να εξακριβώσουν την ακριβή αιτία.«Κατά τη διάρκεια του συμβάντος οι επιβάτες ήταν ήρεμοι και ακολούθησαν τις οδηγίες των μελών του πληρώματός μας. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη και ειλικρινή υποστήριξη σε όλους όσοι βρίσκονταν στο αεροσκάφος», τόνισε η εταιρεία. 

Περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο και τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας. Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να προσέρχονται για να σχολιάσουν το σοκαριστικό υλικό.

Πηγή: Daily Mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ