Κοσμος

Η συγκινητική ανάρτηση του Σιλβέστερ Σταλόνε για τον θάνατο του Κάρλ Γουέδερς: «Χάσαμε έναν θρύλο»

Ο «Απόλλο» πέθανε σε ηλικία 76 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάρλ Γουέδερς: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και οι συντελεστές του «Rocky» αποτίουν φόρο τιμής
© United Artists/Courtesy of Getty Images/Ideal Image

Κάρλ Γουέδερς: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τον θάνατο του «Απόλλο Κριντ»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε απότισε σήμερα φόρο τιμής στον Κάρλ Γουέδερς, ο οποίος έπαιξε τον «Απόλλο Κριντ» στις τέσσερις πρώτες ταινίες Rocky και πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 76 ετών.

«Δεν θα είχαμε κάνει τον Ρόκι χωρίς αυτόν»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση βίντεο στο Instagram (δείτε το παρακάτω), ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ θυμήθηκε τον φίλο του με φωνή που μερικές φορές έτρεμε: «Η ζωή μου άλλαξε για πάντα προς το καλύτερο την ημέρα που γνώρισα τον Καρλ. ... Ήταν μαγικός και είχα την τύχη να είμαι μέρος της ζωής του. ... Αναπαύσου στη δύναμη και συνέχισε να χτυπάς». 

Μπροστά σε έναν αφηρημένο πίνακα από τις μέρες του «Ρόκι» στο ρινγκ, ο Σταλόνε λέει στο βίντεο: «Γεια σε όλους. Σήμερα είναι μια απίστευτα θλιβερή μέρα για μένα. ... Ο Καρλ Γουέδερς ήταν τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Του δίνω τα εύσημα... γιατί όταν μπήκε σε εκείνο το δωμάτιο και τον είδα για πρώτη φορά, είδα μεγαλείο, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είχα καταφέρει αυτό που κάναμε με τον Ρόκι χωρίς αυτόν. Ήταν σπουδαίος. Η φωνή του, το μέγεθός του, η δύναμή του, η αθλητική του ικανότητα, αλλά κυρίως η καρδιά του, η ψυχή του».

Από το πρώτο «Rocky» στο πλευρό του Στάλονε

Ο Σταλόνε ήταν ένας ανερχόμενος ηθοποιός και σεναριογράφος όταν πρωτοσυναντήθηκε με τον Γουέδερς. Ήταν στη σημαντική ταινία του 1976 «Rocky», η οποία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και άλλα δύο Όσκαρ σε 10 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού και Πρωτότυπου Σεναρίου για τον Σταλόνε. 

Ο Κάρλ Γουέδερς είχε επιλεγεί ως «Απόλλο Κριντ», ο αλαζονικός πρωταθλητής βαρέων βαρών που βλέπει την καλή δημοσιότητα δίνοντας σε έναν τοπικό πυγμάμο μια ευκαιρία για τον τίτλο. 

Ο Γουέδερς έκανε μια τελευταία εμφάνιση στην οθόνη ως «Κριντ» στο «Rocky IV», το σίκουελ του Ψυχρού Πολέμου με τον Ντόλφ Λαντγκρεν στο ρόλο του σοβιετικού «Ιβάν Ντράγκο». Αυτός και ο Κριντ συμμετέχουν σε έναν αγώνα επίδειξης στον οποίο ο πρώην πρωταθλητής χάνει την ζωή του.

Sylvester Stallone And Carl Weathers Rocky And Apollo The Golden Globes 2017

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ