Κοσμος

Άλεκ Μπάλντουιν: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Για το θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άλεκ Μπάλντουιν: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια
Ο Άλεκ Μπάλντουιν αντιμετωπίζει ξανά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας © ΕΡΑ / CJ GUNTHER

Ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι ξανά αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για το θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν αντιμετωπίζει και πάλι την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για το θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

BREAKING: Alec Baldwin indicted in fatal ‘Rust’ shooting

Τον περασμένο Απρίλιο αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εις βάρος του ηθοποιού, αλλά την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι είναι ξανά αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Οι ειδικοί εισαγγελείς Kari Morrissey και Jason Lewis είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους: «Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα τους τελευταίους μήνες, ήρθαν στο φως πρόσθετα στοιχεία που πιστεύουμε ότι αποδεικνύουν την ποινική ευθύνη του κ. Μπάλντουιν για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς και τον πυροβολισμό του Τζόελ Σόουζα. Πιστεύουμε ότι η ενδεδειγμένη πορεία δράσης είναι να επιτρέψουμε σε μια επιτροπή πολιτών του Νέου Μεξικού να αποφασίσει από εδώ και πέρα εάν ο κ. Μπάλντουιν θα πρέπει να κρατηθεί για ποινική δίκη».

Το χρονικό της υπόθεσης

Πριν από περίπου δύο χρόνια το Χόλιγουντ πάγωσε με την τραγωδία που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» με τον Άλεκ Μπάλντουιν να είναι ο πρωταγωνιστής του γουέστερν και συμπαραγωγός της ταινίας. Η αιματηρή τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν με το όπλο που χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα τραυμάτισε και σκότωσε την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Παρόλο που ο καιρός κυλάει, το τραγικό περιστατικό συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη αλλά και το δικαστήριο, καθώς τα ερωτήματα για τις συνθήκες που συνέβη δεν έχουν ακόμα διαλευκανθεί.

Αναμένεται να ανακοινωθούν περαιτέρω πληροφορίες για την εκ νέου δίωξη.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ