Κοσμος

Δίχρονο αγοράκι στη Βρετανία πέθανε από την πείνα - Ο πατέρας του είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς

Γιατί καταγέλλει τις κοινωνικές υπηρεσίες η μητέρα του παιδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To 2χρονο αγοράκι και ο πατέρας του εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία
To 2χρονο αγοράκι και ο πατέρας του εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία © Youtube / The Sun

Βρετανία: 2χρονο πέθανε από την πείνα - Νεκρός ο πατέρας από ανακοπή καρδιάς

Ένα αγοράκι μόλις 2 ετών βρέθηκε νεκρό δίπλα στο πτώμα του πατέρα του μέσα στο σπίτι τους σε περιοχή της Βρετανίας. Ο 60χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή. Το αγοράκι μην μπορώντας να ειδοποιήσει κάποιον, πέθανε από την πείνα και η σορός του βρέθηκε κοντά σε εκείνη του πατέρα του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Bronson Battersby βρέθηκε κουλουριασμένος με τις πιτζάμες του δίπλα στον νεκρό πατέρα του Kenneth. Τα ίχνη πατέρα και γιου είχαν χαθεί από τις αρχές του έτους. Κοινωνικός λειτουργός που έκανε την καθιερωμένη επίσκεψη στο σπίτι πατέρα και γιου στις 2 Ιανουαρίου δεν τους εντόπισε, καθώς αν και χτυπούσε το κουδούνι του σπιτιού κανείς δεν άνοιγε. Επισκέφθηκε ξανά στις 4 Ιανουαρίου το σπίτι στο Lincolnshire του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και πάλι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. 

Τα πτώματα του Kenneth και του Bronson βρέθηκαν στις 9 Ιανουαρίου, όταν η ίδια κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε ένα κλειδί το οποίο πήρε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για να μπει στο εσωτερικό, φοβούμενη ότι κάτι κακό έχει συμβεί σε πατέρα και γιο. 

Βρετανία: Τις κοινωνικές υπηρεσίες καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού

Η μητέρα του 2χρονου αγοριού, Sarah Piesse, υποστηρίζει ότι είδε για τελευταία φορά τον γιο της πριν από τα Χριστούγεννα μετά από καυγά που είχε με τον πρώην της και καταγγέλλει τις κοινωνικές υπηρεσίες για τον θάνατο του παιδιού της από την πείνα. 

«Αν οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν κάνει τη δουλειά τους, ο Bronson θα ήταν ακόμα ζωντανός. Αλλά δεν έκαναν τίποτα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν πρέπει να τους αφήσουν να ξεφύγουν. Πρέπει να μπορούμε να βασιστούμε στους κοινωνικούς λειτουργούς για να κρατήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή. Είχα τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Ο Μπρόνσον πέθανε από την πείνα επειδή πέθανε ο πατέρας του. Πιστεύεται ότι ο πατέρας πέθανε το νωρίτερο στις 29 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι αν η κοινωνική λειτουργός είχε πιέσει να μπει όταν δεν έλαβε απάντηση στις 2 Ιανουαρίου, τότε ο Bronson θα ήταν ακόμα ζωντανός», δήλωσε στη Sun η μητέρα του 2χρονου αγοριού. 

Στο Facebook, η αδελφή του Brosnon, Melaniie Battersby, έγραψε: «Το όμορφο αγοράκι άξιζε κάτι πολύ καλύτερο από αυτή τη ζωή. Σε αγαπάμε Bronson, θα είσαι για πάντα ένα κομμάτι μας και για πάντα ο μικρός μου αδελφός. Έχω πολύ θυμό μέσα μου αυτή τη στιγμή, ενώ θέλω απλώς να θυμάμαι το μικρό του χαμόγελο».

Ένας φίλος της οικογένειας είπε ότι ο μικρούλης ήταν ένα χαρούμενο παιδί που του άρεσε να βλέπει το Cocomelon, λάτρευε τα παιδικά τραγούδια και συχνά έπαιζε με ντραμς.

Με πληροφορίες από Daily Mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ