Κοσμος

Ποια είναι τα τρία πράγματα που τρομάζουν την Μισέλ Ομπάμα

Μοιράστηκε τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μισέλ Ομπάμα
© NAACP via Getty Images

Μισέλ Ομπάμα: Ποια είναι τα τρία πράγματα που την τρομάζουν - Μοιράστηκε τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της

Η Μισέλ Ομπάμα παραχώρησε συνέντευξη στον Τζέι Σέτι και μίλησε μεταξύ άλλων για τους φόβους της, τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της.

Ερωτηθείσα σχετικά με το «ποιο είναι αυτό που σας κρατάει ξύπνια τη νύχτα τώρα ή ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας τώρα, αφού έχετε ξεπεράσει τόσους πολλούς», η Μισέλ Ομπάμα απάντησε πώς «έχει να κάνει λιγότερο με εμένα προσωπικά και περισσότερο με τον κόσμο στον οποίο βρισκόμαστε».

Ως προς την περίοδο που ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είπε: «Όταν είσαι παντρεμένη με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος ξέρει τα πάντα για τα πάντα στον κόσμο - μερικές φορές θέλεις να μην ξέρεις».

Ακολούθως, κατονόμασε μια σειρά από συγκεκριμένες ανησυχίες που έχει αναφέροντας τους συνεχιζόμενους πολέμους, τις πιθανές επιπτώσεις της τεχνητής νοημοσύνης στον άνθρωπο και την κλιματική αλλαγή.

Τέλος, εξέφρασε την ανησυχία της για το γεγονός πως οι άνθρωποι δεν ψηφίζουν. «Δεν μπορούμε να θεωρούμε τη δημοκρατία δεδομένη και μερικές φορές ανησυχώ ότι το κάνουμε. Αυτά είναι τα πράγματα που με κρατούν σε εγρήγορση», είπε η 59χρονη Μισέλ Ομπάμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ