Κοσμος

Πορνοστάρ ζήτησε να μπει το όνομα του σε βλήμα που προορίζονταν για την Χαμάς

Συνάδελφοι του υποστηρίζουν ότι δεν θέλουν να συμπρωταγωνιστήσουν μαζί του ξανά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισραήλ: Ηθοποιός ερωτικών ταινιών ζήτησε να μπει το όνομα του σε οβίδα που προορίζονταν για την Χαμάς
© EPA/ATEF SAFADI

Ισραήλ: Ηθοποιός ερωτικών ταινιών ζήτησε να μπει το όνομα του σε οβίδα για την Χαμάς

Ο σταρ ερωτικών ταινιών Μάικλ Λούκας ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ζήτησε από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) να ζωγραφίσουν το όνομά του σε οβίδα που προορίζονταν για την μάχη κατά της Χαμάς στη Γάζα.

«Χαχαχα, στην πραγματικότητα ζήτησα να γράψουν το όνομά μου», έγραψε στο Twitter στις 17 Δεκεμβρίου ο Μάικλ Λούκας, 51 ετών, ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής πορνό Lucas Entertainment, μαζί με μια εικόνα του υπογεγραμμένου βλήματος.

Πορνοστάρ ζήτησε  να μπει το όνομα του σε βλήμα που προορίζονταν για την Χαμάς

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες: «Όποιος πιστεύει ότι το να γραφτεί το όνομα του σε βλήματα είναι κάποιο είδος αρρωστημενού κομπασμού, είναι συνεργός στη δολοφονία και τη γενοκτονία αθώων #Παλαιστινίων αμάχων κατά τη γνώμη μου», δήλωσε Ιρανοαμερικανός πορνοστάρ στους περισσότερους από 800.000 ακολούθους του στο X μαζί με τα hashtags #boycottmichaellucas #boycottLucasEntertainment.

Πολλοί άλλοι επώνυμοι της βιομηχανίας πορνό έχουν απευθύνει παρόμοιες εκκλήσεις. «Δεν θέλω να τραβήξω περισσότερη προσοχή στην ανάρτηση- τη βρίσκω και θλιβερή και καταδικαστέα. Για όσους ρωτούν, δεν θα προωθώ πλέον τη δουλειά μου με αυτό το στούντιο, ούτε θα δέχομαι μελλοντικές προσφορές για να συνεργαστώ μαζί τους», δήλωσε ο Κάιλ Οβερτον, ο οποίος χρησιμοποιεί το πορνογραφικό όνομα Σον Ζέιβιερ περισσότερους από 320.000 followers του στο X.

«Οι άνθρωποι που προσπαθούν να με ακυρώσουν δεν είναι τίποτα άλλο παρά χυδαίοι αντισημίτες. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τέτοιο μίσος για τους Ισραηλινούς και τέτοια υποστήριξη σε ανθρώπους που θα δολοφονούσαν Εβραίους και ομοφυλόφιλους με τους πιο βάρβαρους τρόπους. Δεν πτοούμαι από αυτό και δεν θα διαγράψω το tweet, όσες απειλές και αν συνεχίσω να δέχομαι», δήλωσε ο Λούκας στην Post από το Τελ Αβίβ.

Ο Λούκας υπήρξε επίσης γενναιόδωρος δωρητής για ισραηλινούς σκοπούς - κάτι που συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου της χώρας με τη Χαμάς.

Πηγή: New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ