Κοσμος

Xάος σε ακτή της Καλιφόρνια από τεράστιο κύμα που παρέσυρε ανθρώπους και αυτοκίνητα

Οχτώ άτομα στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλιφόρνια: Η στιγμή που πελώριο κύμα παρασύρει ανθρώπους και αυτοκίνητα - Οχτώ άτομα στο νοσοκομείο
© screenshot/youtube/Fox5

Καλιφόρνια: Η στιγμή που πελώριο κύμα παρασύρει ανθρώπους και αυτοκίνητα

Καταιγίδες που σημειώθηκαν ανοιχτά της ακτής της Καλιφόρνιας είχαν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση μεγάλων κυμάτων που προκάλεσαν με την σειρά τους καταστροφές σε τμήμα του παραλιακού μετώπου. 

Σχεδόν 20 άνθρωποι παρασύρθηκαν από ένα τέραστιο κύμα που έπεσε πάνω σε παραθεριστές που στέκονταν πίσω από ένα φράγμα κατά μήκος της παραλίας της νότιας Καλιφόρνιας και οκτώ άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, δήλωσαν οι αρχές της Βεντούρα.

Το κύμα που χτύπησε εχθές το πρωί στις 11.00 την περιοχή Πιερποντ της πόλης Βεντούρα στην Καλιφόρνια είχε ως αποτέσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τουλάχιστον 8 άτομα, το ένα με σπασμένο αστράγαλο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.  

Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζονται άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι και να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά. Όπως ανακοίνωσε η τοπική πυροσβεστική, ένα παραλιακό πάρκινγκ πλημμύρισε και προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Κρουζ εξέδωσε προειδοποίηση εκκένωσης για ορισμένες περιοχές. Η περιπολία εθνικής οδού της Καλιφόρνια προειδοποίησε για παράκτιες πλημμύρες στο Ριο Ντε Μαρ σε μια ανάρτηση στο X και προέτρεψε τους ανθρώπους να αποφύγουν την περιοχή.

Πηγή: CNN

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ