Κοσμος

Έγκλημα πίσω από την πτώση 39χρονης σε γκρεμό στην Τουρκία - Είχε αρνηθεί την πρόταση γάμου του συντρόφου της

Χειροπέδες στον δράστη - Οι αντιφάσεις για το δαχτυλίδι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τουρκία: Έγκλημα πίσω από την πτώση γυναίκας σε γκρεμό
Πώς πέντε μήνες μετά την πτώση της 39χρονης από τον γκρεμό στην Τουρκία - Εξιχνιάστηκε η γυναικοκτονία © Youtube / New York Post

Τουρκία: Έγκλημα η πτώση γυναίκας σε γκρεμό - Συνελήφθη ο σύντροφός της

Έγκλημα και όχι ατύχημα αποδείχθηκε ότι ήταν η πτώση 39χρονης γυναίκας από γκρεμό στο Canakkale της Τουρκίας. Πέντε μήνες μετά την τραγωδία συνελήφθη ο σύντροφος της γυναίκας. Όπως προέκυψε ο Nizamettin Gursu έσπρωξε τη Yesim Demir με την άρνησή της να τον παντρευτεί λίγα λεπτά μετά την πρόταση γάμου που της έκανε. 

Ο δράστης υποστήριξε στις αρχές ότι η 39χρονη είπε «ναι» στην πρόταση γάμου και όταν εκείνος επέστρεψε στο αυτοκίνητό του για να πάρει τα κεράσματα και το ποτό που είχε φυλάξει για τη ρομαντική αυτή στιγμή, άκουσα μία κραυγή και τη μέλλουσα σύζυγό του να βρίσκεται στον γκρεμό.

Οι αντιφάσεις που οδήγησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος 

Οι αστυνομικοί άρχισαν να έχουν αμφιβολίες για όσα τους είπε ο άνδρας όταν διαπίστωσαν ότι αντί το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου να βρίσκεται στο χέρι του θύματος, βρισκόταν μέσα στο κουτί του και στην τσέπη του Gursu. Τις υποψίες ενίσχυσε το γεγονός ότι βρέθηκαν σπασμένα γυαλιά και ένα σπασμένο ηχείο μουσικής στο σημείο όπου έγινε η πρόταση γάμου. Γεγονός που έδειχνε ότι μεταξύ του ζευγαριού υπήρξε πάλη. Η οικογένεια της δολοφονημένης είπε στις αρχές ότι η 39χρονη σχεδίαζε να χωρίσει με τον φίλο της και αποκλείεται να είχε αποδεχθεί την πρόταση. Μάλιστα, απέκλεισε το γεγονός η γυναίκα να βρεθεί στην άκρη του γκρεμού μόνη της, λόγω φοβιών και κρίσεων πανικού.

Ο Gursu είχε υποστηρίξει ότι το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τον αρραβώνα του στο σημείο. «Το επιλέξαμε για να έχουμε μια ρομαντική ανάμνηση μετά την πρόταση. Ήπιαμε λίγο αλκοόλ. Όλα έγιναν μονομιάς. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω». Η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το Monument Counter, τουλάχιστον 380 γυναικοκτονίες έχουν καταγραφεί στην Τουρκία το 2023 ενώ 383 καταγράφηκαν το 2022. 

Με πληροφορίες από New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ