Κοσμος

Εκτός λειτουργίας το «Χ» παγκοσμίως - Νέο πρόβλημα για την πλατφόρμα του Έλον Μασκ

«Καλώς ήρθατε στο Χ» το μήνυμα που θα αντικρίσουν όταν συνδεθούν οι χρήστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκτός λειτουργία το «Χ» παγκοσμίως - Νέο πρόβλημα για την πλατφόρμα του Έλον Μασκ
Εκτός λειτουργία το «Χ» παγκοσμίως - Νέο πρόβλημα για την πλατφόρμα του Έλον Μασκ © Unsplash

X: Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα - «Καλώς ήρθατε στο Χ» το μήνυμα που θα αντικρίσουν όταν συνδεθούν οι χρήστες

Η πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) του Έλον Μασκ έχει «πέσει» παγκοσμίως και οι χρήστες δε μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα το μόνο που μπορούν να δουν είναι το μήνυμα «Καλώς ήρθατε στο Χ».

Εκτός λειτουργίας το «Χ» παγκοσμίως - Νέο πρόβλημα για την πλατφόρμα του Έλον Μασκ

Τόσο ο ιστότοπος όσο και η εφαρμογή για κινητά έδειχναν «Καλώς ήρθατε στο χρονολόγιό σας» αντί για τα κανονικά tweets στην τροφοδοσία. Φαίνεται ότι η πλατφόρμα αντιμετώπισε μια μαζική διακοπή λειτουργίας και ήταν απρόσιτη για τους χρήστες, αναφέρει το Reuters.

Τα προβλήματα στο Χ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το X αντιμετωπίζει διακοπή λειτουργίας. Η πλατφόρμα έχει αντιμετωπίσει διακοπές λειτουργίας τον Μάρτιο και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Τον Ιούλιο, το Downdetector ανέφερε ότι το X έπεσε πάνω από 13.000 φορές στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι χρήστες μοιράστηκαν ότι λένε το μήνυμα: «Συγγνώμη, έχετε περιορισμένο ρυθμό. Παρακαλούμε περιμένετε λίγα λεπτά και δοκιμάστε ξανά».

Ομοίως, στις 6 Μαρτίου, η πλατφόρμα έπεσε για λίγες ώρες. Αρκετοί χρήστες παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούσαν να τη χρησιμοποιήσουν κανονικά ή αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την προσπάθειά τους να έχουν πρόσβαση σε συνδέσμους, εικόνες και βίντεο. Χιλιάδες άνθρωποι επηρεάστηκαν από αυτή τη διακοπή και πολλοί άνθρωποι σε ορισμένες περιοχές ανέφεραν ότι ο ιστότοπος ήταν πιο αργός από το συνηθισμένο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ