Κοσμος

Συνεργάτης γερουσιαστή φέρεται να έκανε σεξ σε αίθουσα ακροάσεων και απολύθηκε

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Μέριλαντ δήλωσε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα ότι ήταν «θυμωμένος και απογοητευμένος» από το περιστατικό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

HΠΑ: Συνεργάτης γερουσιαστή φέρεται να έκανε σεξ σε αίθουσα ακροάσεων

Ο γερουσιαστής Μπεν Κάρντιν δήλωσε ότι η αστυνομία του Καπιτωλίου διεξάγει έρευνα μετά από δημοσιεύματα που φέρουν πρώην συνεργάτη του να βιντεοσκόπησε δικές του σεξουαλικές περιπτύξεις σε αίθουσα ακροάσεων του Κογκρέσου.

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Μέριλαντ δήλωσε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα ότι ήταν «θυμωμένος και απογοητευμένος» από το περιστατικό.

«Πρόκειται για παραβίαση της εμπιστοσύνης μου», είπε. «Είναι μια τραγική κατάσταση και έχει προκαλέσει πολύ θυμό και απογοήτευση», τόνισε ο Κάρντιν χωρίς να κατονομάσει τον άλλοτε συνεργάτη του ο οποίος φέρεται να είναι ο Εινταν Ζερόπσκι. 

Η αστυνομία του Καπιτωλίου δήλωσε το Σάββατο ότι γνωρίζει για το περιστατικό και το «εξετάζει».

Η ιστοσελίδα Daily Caller δημοσίευσε τμήματα του βίντεο την Παρασκευή, το οποίο φέρεται να δείχνει δύο άνδρες να κάνουν σεξ σε αίθουσα ακρόασης της Γερουσίας. Το CBS News δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα των ατόμων που εμπλέκονται.

Η αίθουσα αυτή φιλοξένησε μεταξύ άλλων τις ακροάσεις της επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου, ενώ ο πρώην διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμι κατέθεσε εκεί κατά του Ντόναλντ Τραμπ το 2017.

Με πληροφορίες από CBS News