Κοσμος

Άγριο έγκλημα με θύμα 4χρονη στη Βραζιλία - Τη βίασε και τη σκότωσε ο 22χρονος θείος της

Πέταξε το πτώμα του κοριτσιού σε χωματερή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας στη Βραζιλία
(φωτογραφία αρχείου) © EPA / Ney Douglas

Βραζιλία: Βιασμός και δολοφονία 4χρονης από τον θείο της - Ομολόγησε την πράξη του - Τον βοήθησε η μητέρα του να κρύψει το πτώμα

Συγκλονίζει τη Βραζιλία η δολοφονία ενός 4χρονου κοριτσιού από τον θείο του. Ο δράστης ομολόγησε ότι βίασε και στη συνέχεια σκότωσε το κορίτσι, ενώ στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για δύο ληστείες που είχε διαπράξει το 2021. 

Σύμφωνα με το CNN Brazil, ο Reynaldo Rocha Nascimento συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (10.12) και ομολόγησε ότι σκότωσε και βίασε το κορίτσι. Ήταν ξάδερφος της μητέρας του θύματος, η οποία αγνοούνταν από το Σάββατο (9.12). Η υπόθεση καταγράφηκε στη Nova Iguaçu στην Baixada Fluminense.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o 22χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι άρχισε να κόβει τον λαιμό της Kemilly Silva πριν αποφασίσει να την κρεμάσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ο Rocha είπε ότι η μητέρα του βοήθησε να κρύψει το σώμα της 4χρονης μέσα σε μια τσάντα γεμάτη τρόφιμα και στη συνέχεια το πέταξε σε μια χωματερή κοντά στο σπίτι του. 

Βραζιλία: 22χρονος βίασε και σκότωσε την 4χρονη ανιψιά του
Βραζιλία: 22χρονος βίασε και σκότωσε την 4χρονη ανιψιά του

Βραζιλία: Αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται για απαγωγή

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η 4χρονη βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τα δύο αδέλφια της και τη φροντίδα τους είχε αναλάβει ο θείος και η θεία τους, αφού η μητέρα τους έλειπε. Η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι το Σάββατο γύρω στις 5 το πρωί για να βρει την εξώπορτα του σπιτιού ανοιχτή και την κόρη της να λείπει από το υπνοδωμάτιο της. Η οικογένεια αρχικά πίστευε ότι 4χρονη είχε απαχθεί και απευθύνθηκε στην Αστυνομία του Nova Iguaçu.

Κάτοικοι της γειτονιάς συμμετείχαν στις έρευνες για τη μικρούλα και έφτασαν μέχρι το σπίτι του Rocha. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα και τους είπε πού μπορούσαν να βρουν το πτώμα, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Μάουρο Σεζάρ Τζούνιορ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ