Κοσμος

Νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της βρέθηκε 16χρονη μαζορέτα στο Τέξας - Δολοφονία εξετάζουν οι αρχές

Φόβοι ότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 16χρονη μαζορέτα βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της
© Youtube

Τέξας: Νεκρή 16χρονη μαζορέτα στην μπανιέρα του σπιτιού της - Οι αρχές αναζητούν τον δράστη της δολοφονίας

Η αστυνομία του Τέξας ερευνά την υπόθεση δολοφονίας 16χρονης μαζορέτας, που εντοπίστηκε νεκρή από τη μητέρα της μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού τους.

Η Lizbeth Medina ήταν μαζορέτα στο γυμνάσιο Edna και ονειρευόταν να γίνει νοσοκόμα, είπε η θεία της Ana Medina. Μεγαλωμένη από τη μητέρα της, η 16χρονη ήταν κοντά στους παππούδες, τις θείες και τους θείους της. Η μητέρα της την εντόπισε νεκρή όταν επέστρεψε στο σπίτι στο Cottonwood Apartments το απόγευμα της Τρίτης (5.12). Άμεσα κάλεσε τις αρχές, όμως ήταν πλέον αργά. «Η Lizbeth ετοιμαζόταν να πάει σχολείο, ήταν ακόμα με τις πιτζάμες της. Δεν έχουμε πληροφορίες αυτή τη στιγμή για τίποτα. Θέλουμε απλώς απαντήσεις», είπε η θεία της. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί οι αρχές θεώρησαν τον θάνατό της ανήλικης δολοφονία και δεν έχουν ακόμη προχωρήσει στην ταυτοποίηση υπόπτου. Πάντως, οι αστυνομικές αρχές, αύξησαν τις περιπολίες στην περιοχή. 

Έκκληση από την οικογένεια της 16χρονης μαζορέτας

Η οικογένεια της Lizbeth ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή βίντεο από κάμερες ασφαλείας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την έρευνα να μεταβεί στην αστυνομία. Η Jacqueline Medina γέννησε τη Lizbeth όταν ήταν 16 ετών και τη μεγάλωσε στο Grand Island της Νεμπράσκα, είπε η θεία της Ana Medina. Μητέρα και κόρη μετακόμισαν στην Έντνα πέρυσι, όταν η μητέρα έπιασε νέα δουλειά σε εταιρεία που ασχολείται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

«Η αδερφή μου είναι απαρηγόρητη. Κάθε μητέρα θα καταλάβαινε τον πόνο που περνάει», είπε η θεία του θύματος. Η οικογένεια της Lizbeth δημιούργησε ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία και το μνημόσυνο. Ακόμη, προσπάθησαν να κανονίσουν μια αγρυπνία για το φως των κεριών για τη Lizbeth αύριο, αλλά ακυρώθηκε από το γυμνάσιο λόγω ανησυχιών ότι ο ύποπτος ήταν ακόμα ελεύθερος.

Η Έντνα είναι μια μικρή πόλη στην κομητεία Τζάκσον με πληθυσμό λιγότερο από 6.000 κατοίκους. «Η Λίζμπεθ ήταν εξωστρεφής και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ήταν πάντα εκεί για όλους - γοητευτική, νέα και γεμάτη ενέργεια. Η ζωή της σταμάτησε απότομα», είπε η θεία της 16χρονης μαζορέτας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ