Κοσμος

Αυτή είναι η νέα «Πρώτη Κυρία» της Αργεντινής: Γνωρίστε τη Φατίμα Φλόρεζ, τη «λέαινα» του Χαβιέ Μιλέι

Άφησε τον άντρα της για χάρη του νέου προέδρου

62224-137655.jpg
Newsroom
16’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Φατίμα Φλόρεζ σε ομιλία του Χαβιέ Μιλέι
Η Φατίμα Φλόρεζ σε ομιλία του Χαβιέ Μιλέι © EPA/Juan Ignacio Roncoroni

Ηθοποιός, χορεύτρια και κωμικός με έφεση στις μιμήσεις - Ο Χαβιέ Μιλέι είναι αντισυμβατικός ακόμα και στην επιλογή της συντρόφο του

Η εκλογή του φιλελεύθερου και «αντισυστημικού» Javier Milei στην προεδρία της Αργεντινής έκανε τον γύρο του κόσμου, κυρίως λόγω της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του. Εξίσου αντισυμβατική είναι και η γυναίκα που έχει επιλέξει να είναι στο πλευρό του: την εντυπωσιακή Φατίμα Φλόρεζ (Fatima Florez).

Η 42χρονη νέα «Πρώτη Κυρία» της Αργεντινής είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η Φατίμα ήταν ακόμη παντρεμένη με τον επί 22 έτη σύζυγό της. Στη συνέχεια, άρχισαν να βγαίνουν τον φετινό Ιούλιο.

Η Φατίμα δεν παρέλειψε να δείξει τη στήριξη στο «λιοντάρι» της - όπως αυτοαποκαλείται ο Μιλέι - όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Φατίμα Φλόρεζ: Ποια είναι η γυναίκα που θέλει να τιθασεύσει το λιοντάρι της Αργεντινής

Το πραγματικό της όνομα είναι Mαρία Εουχένια Φλόρεζ, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1981 και μεγάλωσε στο Olivos, μια μεσοαστική γειτονιά στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες.

Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει, από το πατρικό σπίτι της έβλεπε την προεδρική κατοικία - εκεί όπου πλέον θα μένει ο καλός της.

Ο πατέρας της ήταν αρχιτέκτονας και η μητέρα της καθηγήτρια γεωγραφίας. Έχει άλλες δύο αδερφές και οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 9 ετών.

Σε μια συνέντευξη του 2019 στο Infobae, η Φατίμα αποκάλυψε πώς ανακάλυψε για πρώτη φορά το ταλέντο της στις μιμήσεις όταν ήταν στο δημοτικό σχολείο. Με αφορμή μία δασκάλα που είχαν, την οποία όλοι φοβούνταν, ξεκίνησε να κάνει μιμήσεις.

Στην εφηβεία, λόγω του διαζυγίου των γονιών της, υπέφερε από ανορεξία και είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 40 κιλά.

Στα 17 της, έγινε χορεύτρια και εμφανίστηκε σε παραγωγές του μουσικού Pepito Cibriáns.

Ο πρώτος γάμος και η φήμη

Όταν έγινε 20, η Φατίμα μπήκε στο γκρουπ «Las Primas» και μετακόμισε για τη δουλειά της στο Περού. Εκεί, γνώρισε τον πρώην άνδρα της Norberto Marcos, ο οποίος την περνάει σχεδόν 20 χρόνια.

Ο Νορμπέρτο ήταν αυτός που ανακάλυψε το ταλέντο της Φατίμα στις μιμήσεις και έγινε ο ατζέντης της, ενώ την έπεισε να αλλάξει και το όνομά της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001.

Το «αστέρι» της Φατίμα Φλόρεζ εκτοξεύτηκε όταν μιμήθηκε την τότε πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχνερ.

Πέρα από γνωστές προσωπικότητες της Αργεντινής, έχει μιμηθεί μεταξύ άλλων τη Μαντόνα, τη Μέριλιν Μονρόε, τον Μάικλ Τζάκσον, τη Σακίρα και άλλους.

Η γνωριμία με τον Javier Milei

Η Φατίμα Φλόρεζ γνώρισε τον Χαβιέ Μιλέι σε ένα talk show τον περσινό Δεκέμβριο. Μάλιστα, του είχε πει τότε: «Είσαι πολύ μοναχός για τον σημαντικό σου ρόλο».

Tον Οκτώβριο, οι δυο τους επέστρεψαν στο ίδιο talk show ως ζευγάρι. Όπως αποκάλυψε η Φατίμα, χώρισε από τον σύζυγό της τον Φεβρουάριο και άρχισε να βγαίνει με τον νυν πρόεδρο της Αργεντινής το καλοκαίρι.

«Ήρθε πολύ φυσικά. Συνέβη σιγά-σιγά. Δούλευα στην Ουρουγουάη και αρχίσαμε να γράφουμε ο ένας στον άλλο», είχε δηλώσει η 42χρονη.

Μάλιστα, μετά τη συνέντευξη αυτή, η Φατίμα δεν δίστασε να μιμηθεί τον ίδιο της το σύντροφο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι η λέαινά σου».

Με πληροφορίες από Daily Mail

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ