Κοσμος

Γιατί η Μπριζίτ Μακρόν ανέβαλε επί 10 χρόνια τον γάμο με τον Εμανουέλ Μακρόν

Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση τους

62224-137655.jpg
Newsroom
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μπριζίτ Μακρόν και πίσω της ο Εμανουέλ Μακρόν
© EPA / SARAH MEYSSONNIER / POOL

Μπριζίτ Μακρόν: Η εξομολόγηση για τον γάμο με τον Εμανουέλ Μακρόν - Γιατί τον είχε 10 χρόνια στο «περίμενε»

Η Μπριζίτ Μακρόν παραχώρησε στο Paris Match μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις και - μεταξύ άλλων - αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ανέβαλε επί περίπου 10 χρόνια την επισημοποίηση της σχέσης της με τον Εμανουέλ Μακρόν

Όπως είπε η Μπριζίτ Μακρόν στο γαλλικό περιοδικό, είχε ενδοιασμούς για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, εκείνο του γάμου, με τον κατά 25 χρόνια νεότερο σύντροφό της, κυρίως επειδή σκεφτόταν τα παιδιά της. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να καταστρέφει τη ζωή των παιδιών της, που έχουν περίπου την ίδια ηλικία με τον Γάλλο πρόεδρο. Όταν εκείνος την ερωτεύτηκε, ήταν 15. Ήταν η εποχή που η 40χρονη Μπριζίτ δίδασκε θέατρο στο καθολικό σχολείο που φοιτούσε ο Εμάνουελ Μακρόν στην Αμιένη στη βόρεια Γαλλία, ενώ η κόρη της έτυχε να ήταν συμμαθήτριά του.

Ο έρωτας αυτός γνώρισε αρκετά εμπόδια. Οι γονείς του Μακρόν τον έστειλαν σε άλλο σχολείο, ωστόσο, ποτέ δεν έπαψε να σκέφτεται στην καθηγήτριά του, αν και εκείνη πίστευε ότι γρήγορα θα την ξεχάσει, γνωρίζοντας μία άλλη κοπέλα - ίσως - κοντά στην ηλικία του. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Μπριζίτ παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ο δρόμος για να είναι μαζί άνοιξε. Όμως, η Μπριζίτ Μακρόν δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στα παιδιά της. 

«Αυτό κράτησε δέκα χρόνια, τόσο χρειάστηκε για να μπουν σε μία σειρά. Μπορείτε να φανταστείτε τι άκουγαν. Όμως, δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ζήσω ευτυχισμένη», είπε στο περιοδικό η Μπριζίτ Μακρόν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007, μετά το διαζύγιο της Μπριζίτ από τον Αντρέ-Λουί Οζιέρ το 2006.

Μπριζίτ Μακρόν: «Ο Εμανουέλ με εκπλήσσει με την εξυπνάδα του»

Η Μπριζίτ Μακρόν αποκάλυψε ακόμη στο περιοδικό ότι ακόμη και σήμερα, ενώ μετρούν τόσα χρόνια σχέσης, «ο Εμανουέλ με εκπλήσσει με την εξυπνάδα του και τη μνήμη του. Είχα πολλούς έξυπνους μαθητές, αλλά από την πρώτη στιγμή το διέκρινε και το θαύμαζα αυτό στον Εμανουέλ».  

Η πρώτη Κυρία της Γαλλίας εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ετοιμάζει εκείνη το δείπνο ή το πρωινό για τον σύζυγό της. Δεν είναι από τις γυναίκες που μένουν άπραγες, αφού και εκείνη ασχολείται με φιλανθρωπικές εκστρατείες για την εκπαίδευση. Μάλιστα, μέσα από τη συνέντευξη απάντησε και στα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται για τις ενδυματολογικές της επιλογές, όπως λέει δεν την ενοχλούν καθόλου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ