- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αυστραλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θαμώνες παμπ - 5 νεκροί - Ανάμεσά τους 2 παιδιά
Πέντε άνθρωποι –ανάμεσά τους δυο παιδιά– σκοτώθηκαν και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν σε παμπ σε δημοφιλή αγροτική και τουριστική πόλη της Αυστραλίας όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στους θαμώνες που κάθονταν σε τραπέζια στην μπροστινή αυλή, ανέφεραν οι αρχές σήμερα.
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ακαριαία χθες στη Ντέιλσφορντ, περίπου 110 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μελβούρνης, διευκρίνισε την αστυνομία. Κορίτσι που μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας Σέιν Πάτον, SUV ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατόπιν όρμησε σε χώρο με γρασίδι έξω από το ξενοδοχείο και παμπ Royal Daylesford. Εκεί «βρισκόταν μεγάλος αριθμός ανθρώπων εκείνη τη στιγμή, καθόταν σε τραπέζια (...) Το όχημα έπεσε πάνω στα τραπέζια και στους ανθρώπους», πρόσθεσε ο κ. Πάτον μιλώντας στον Τύπο.
This is the beer garden where yesterday’s tragedy in Daylesford unfolded. Glasses and tables remain untouched @theheraldsun pic.twitter.com/EWevplKuI5
— Olivia Jenkins (@byoliviajenkins) November 5, 2023
Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να ανακοινώσει ακόμη αν τα θύματα ήταν συγγενείς, ούτε αν το συμβάν οφειλόταν στην ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας από τον οδηγό. Διευκρίνισε πως τα θύματα ήταν επισκέπτες, ωστόσο δεν έχουν ταυτοποιηθεί σε αυτό το στάδιο.
Τα ακριβή αίτια και οι περιστάσεις της τραγωδίας δεν έχουν εξιχνιαστεί. Ο οδηγός, 66 ετών, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, πάντως δεν θεωρείται πως διατρέχει κίνδυνο.
Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, πάντως δεν βρέθηκε αλκοόλ στον οργανισμό του. Η αστυνομία σκοπεύει να του πάρει κατάθεση όταν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αργότερα σήμερα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.