Κοσμος

Ισραήλ: Απελευθερώθηκε δεκανέας του ισραηλινού στρατού την οποία κρατούσε όμηρο η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας

Είναι καλά στην υγεία της και ήδη συναντήθηκε με την οικογένειά της

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισραήλ: Απελευθερώθηκε δεκανέας του ισραηλινού στρατού
Η δεκανέας του ισραηλινού στρατού είχε απαχθεί από μαχητές της Χαμάς κατά την επίθεση της 7 Οκτωβρίου © Χ / Israel Defense Forces

Η δεκανέας του ισραηλινού στρατού Ορί Μεγκιντίς απελευθερώθηκε κατά την διάρκεια χερσαίας επιχείρησης στον παλαιστινιακό θύλακα

Την απελευθέρωση μιας ομήρου στη διάρκεια νυχτερινής επιχείρησης στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσαν την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις  και η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας του Ισραήλ, Σιν Μπετ.

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, υπογραμμίζουν ότι η δεκανέας του ισραηλινού στρατού Ορί Μεγκιντίς απελευθερώθηκε στη διάρκεια χερσαίας επιχείρησης στον παλαιστινιακό θύλακα. Είναι καλά στην υγεία της και ήδη συναντήθηκε με την οικογένειά της.

Η δεκανέας του ισραηλινού στρατού είχε απαχθεί από μαχητές της Χαμάς κατά την επίθεση που εξαπέλυσαν στις 7 Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ.

Η Χαμάς δημοσιοποίησε βίντεο με τρεις γυναίκες ως όμηροί της

Η είδηση της απελευθέρωσης της δεκανέα, έρχεται την ώρα που η Χαμάς δημοσιοποίησε βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται τρεις γυναίκες ως όμηροί της.

Σε αυτό το βίντεο των 76 δευτερόλεπτων, που δημοσιοποιήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Χαμάς με τον τίτλο «ορισμένοι κρατούμενοι Σιωνιστές απευθύνουν μήνυμα στον (Μπενιαμίν) Νετανιάχου και την κυβέρνησή του», μπορεί να δει κανείς μία από αυτές τις τρεις γυναίκες να καλεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να καταλήξει σε ανταλλαγή αιχμαλώτων με την παλαιστινιακή οργάνωση, προκειμένου να αφεθούν ελεύθερες.

Η ταυτότητα των τριών γυναικών δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές του Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ/ ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.