Κοσμος

Μία 28χρονη νταντά κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος 8 μηνών στην Καλιφόρνια

Μοίραζε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μία 28χρονη νταντά κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος 8 μηνών στην Καλιφόρνια

ΗΠΑ: 28χρονη νταντά κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος 8 μηνών - Μοίραζε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Την κατηγορία της κακοποίησης βρέφους μόλις 8 μηνών αντιμετωπίζει μια 28χρονη νταντά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα δημοσιεύματα, η 28χρονη φέρεται να έστελνε μέσω social media τις ΗΠΑ: 28χρονη νταντά κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος 8 μηνών

Η Μισέλ Ινταλγκό έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζι δικογραφία με επτά κατηγορίες σε βάρος της ανάμεσα στις οποίες η παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Antioch nanny accused of sexually abusing girl pleads not guilty

Ωστόσο, μετά από έρευνες των αρχών της απαγγέλθηκαν ακόμα τρεις κατηγορίες για παιδική κακοποίηση σε βάρος ανήλικου. Η ίδια παραδέχθηκε τις πράξις της, χαρακτηρίζοντάς τις ως «ανόητο λάθος που έγινε μία φορά.

Να σημειωθεί πως όπως αναφέρει η δικογραφία, η 28χρονη ανέφερε στον άνδρα μέσω τσατ πως θα κακοποιούσε σεξουαλικά το 8μηνο βρέφος με στοματικό σεξ.

Να σημειωθεί πως η δράση της έγινε αντιληπτή μετά από καταγγελία για διακίνηση πορνογραφικού υλικού στα social media. Από την πλευρά τους, οι γονείς του βρέφους είπαν ότι προσέλαβαν την 28χρονη μέσω της ιστοσελίδας Care.com και δεν την γνώριζαν.

Να σημειωθεί πως όπως αναφέρειτο δίκαιο της Καλιφόρνια η 28χρονη νταντά αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 60 ετών αν καταδικαστεί ενώ η εγγύηση που επιβλήθηκε είναι ύψους 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ