Κοσμος

Νεκρά στο κρεβάτι τους τα δίδυμα παιδιά νεαρής μητέρας που αυτοκτόνησε στη Φλόριντα

Τα σκότωσε και έδωσε τέλος στη ζωή της;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Catorreia Hutto με τα δίδυμα παιδιά της
Η Catorreia Hutto σκότωσε τα δίδυμα παιδιά της και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα στη Φλόριντα; © Youtube

Φλόριντα: Η δολοφονία των 5χρονων διδύμων και η αυτοκτονία της μητέρας τους από γέφυρα 

Μία 31χρονη μητέρα έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα στη Φλόριντα. Νωρίτερα φέρεται να είχε δολοφονήσει τα 5χρονα δίδυμα παιδιά της. Τα παιδάκια εντοπίστηκαν νεκρά από τις αστυνομικές αρχές στα κρεβάτια τους. 

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Seminole ανταποκρίθηκε σε κλήση 911 γύρω στις 8:45 π.μ. την Παρασκευή από έναν οδηγό που ανέφερε ότι μια γυναίκα είχε οδηγήσει το ασημί αυτοκίνητό της στη γέφυρα SR 417, «γλίστρησε» από το παράθυρο του συνοδηγού και πήδηξε στη λίμνη Jesup. Όταν έφτασαν οι αστυνομικές αρχές, εντόπισαν τη γυναίκα στο νερό. Επιστράτευσαν δύο ψαράδες, ένας εκ των οποίων ήταν συνταξιούχος πυροσβέστης της κομητείας Seminole, για να βοηθήσουν στην ανάσυρση του πτώματός της. Η ταυτοποίηση δεν άργησε να γίνει. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για την 31χρονη Κατόρεια Χούτο, από το Σάνφορντ. Μόλις έγινε γνωστό ότι πρόκειται για μητέρα 5χρονων παιδιών, οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν τα δίδυμα. 

Τα δίδυμα βρέθηκαν νεκρά στα κρεβάτια τους

Σύμφωνα με τη New York Post, μέσα στο σπίτι, η αστυνομία βρήκε το μικρό αγόρι και το κοριτσάκι νεκρά στα κρεβάτια τους. Και τα δύο, ήταν παιδιά είχαν ειδικές ανάγκες. Από την έρευνα των αρχών διαπιστώθηκε ότι ένα όπλο βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα, αλλά τα παιδιά δεν έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο ή δεν είχαν σημάδια τραύματος στο σώμα τους. Τα αίτια του θανάτου θα καθοριστούν από τον ιατροδικαστή.

Η 31χρονη μητέρα δεν είχε ποινικό ιστορικό. Τα δίδυμα πήγαν για τελευταία φορά στο σχολείο στις 13 Οκτωβρίου. Η 31χρονη είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τη μητέρα της, η οποία ζει στο Πέρι αλλά βρισκόταν στο Ορλάντο για ιατρική πράξη, το βράδυ της Πέμπτης. Η μητέρα της είπε στην αστυνομία ότι έχασε την κλήση και υπέθεσε ότι ένα από τα δίδυμα έπαιζε με το τηλέφωνο, καθώς η Χούτο δεν άφησε μήνυμα. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο πατέρας των παιδιών ζει στη Νότια Φλόριντα.

Με πληροφορίες από New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ