Κοσμος

Ένας 44χρόνος βίασε 93χρονη και 95χρονη σε νοσοκομείο στη Γαλλία

Η μία πέθανε από καρδιακή προσβολή - Ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές για πράξεις σεξουαλικής βίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο σε δρόμο περιοχής της Γαλλίας
Ασθενοφόρο σε δρόμο περιοχής της Γαλλίας © Unsplash

Γαλλία: 44χρόνος βίασε 93χρονη και 95χρονη σε νοσοκομείο - Η μία πέθανε από καρδιακή προσβολή - Ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές για πράξεις σεξουαλικής βίας

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως ένας 44χρονος κατηγορείται για τον βιασμό δύο ηλικιωμένων γυναικών, ηλικίας 93 και 95 ετών που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Γαλλίας. Μάλιστα, μία από τις δύο πέθανε αφού υπέστη καρδιακή προσβολή.

Πρόκειται για τον Σαμίρ Β., ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο αφού είχε μπει στα δωμάτια των δύο θυμάτων του στην κλινική Argenteuil.

Η 95χρονη που έπεσε πρώτη θύμα βιασμού από τον 44χρονο είχε καταγγείλει στο προσωπικό του νοσοκομείου το περιστατικό και κατόπιν ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail ο 44χρονος Σαμίρ συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο της 93χρονης στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το δεύτερο θύμα του Σαμίρ Β. φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ένιωσε αδιαθεσία μετά τον βιασμό της και υπέστη καρδιακή προσβολή λίγες ώρες αργότερα, στις 7 το πρωί του Σαββάτου και κατέληξε.

Να σημειωθεί πως ο δράστης ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές για πράξεις σεξουαλικής βίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ