- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Επίθεση Ερντογάν στις ΗΠΑ: «Εκπαιδεύουν όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις»
«Μετατρέπουν τη Μέση Ανατολή σε λουτρό αίματος», υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Επίθεση στις ΗΠΑ από τον Τούρκο πρόεδρο - Η αναφορά για την παρουσία τους στη Μέση Ανατολή
O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε σήμερα (10.10) σφοδρή επίθεση στις ΗΠΑ για την παρουσία τους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Συρίας.
«Οι HΠΑ το αεροπλανοφόρο τους το στέλνουν στο Ισραήλ. Τι δουλειά έχει το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στο Ισραήλ. Τι έρχεται να κάνει; Μαζί με τα πλοία που το συνοδεύουν αλλά και με τα αεροσκάφη που μεταφέρει θα βομβαρδίσει και θα καταστρέψει τη Γάζα θα κάνει βήματα για μεγάλες σφαγές», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρόσθεσε: «Πρέπει να το ανακοινώσω αυτό. Σήμερα στη Συρία οι ΗΠΑ έχουν πάνω από 20 βάσεις.Τι δουλειά έχουν οι βάσεις των ΗΠΑ στη Συρία; Tι γίνεται σε αυτές τις βάσεις; 23 βάσεις. Όλα αυτά δεν πρέπει να τα εξετάσουμε; Όμως δυστυχώς οι ΗΠΑ καταρρίπτουν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Τουρκίας. Όταν οι HΠΑ καταρρίπτουν το μη επανδρωμένο αεροσκάφος μας. Η Τουρκία δεν είναι σύμμαχος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ; Δεν είμαστε μαζί;Πώς θα το εξετάσουμε; Όταν μας συμφέρει είμαστε εταίροι. Όταν όμως δεν μας συμφέρει, άλλο».
Σε άλλο σημείο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να είπε: «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις τις εκπαιδεύουν οι ΗΠΑ, τις εξοπλίζουν. Και με αυτές τις οργανώσεις και στη Συρία και στη Μέση Ανατολή μετατρέπουν όλη την περιοχή σε λουτρό αίματος! Αυτά να τα δούμε».
Σύμφωνα με την Καθημερινή και τον Μανώλη Κωστίδη, ο Τούρκος πρόεδρος επέμεινε στο ζήτημα της παρουσίας τους στην Ανατολική Μεσόγειο με φόντο την αποστολή του αεροπλανοφόρου «Gerald Ford». Στη συνέχεια κάλεσε το Ισραήλ να σταματήσει τους βομβαρδισμούς των παλαιστινιακών εδαφών και τους Παλαιστίνιους να σταματήσουν τις παρενοχλήσεις τους σε οικισμούς Ισραηλινών. «Η καταστροφή της Γάζας με αεροπορικές και χερσαίες επιθέσεις, ο βομβαρδισμός τζαμιών και ο θάνατος αθώων παιδιών, γυναικών, ηλικιωμένων και αμάχων δεν είναι αποδεκτά», τόνισε ο Ερντογάν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θα γινόμουν εξαιρετική πρέσβειρα! Μιλάω ελληνικά, έχω ελληνικό διαβατήριο» υποστηρίζει
Οι αποκαλύψεις μέσα από το blog της και η βομβιστική επίθεση
Ένα podcast για τις αιτίες της απόλυσης της Αμερικανής πρέσβεως
Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Οι διαδηλωτές θέτουν πρωτίστως ζήτημα διαφθοράς
Η συμβολή των φετινών νικητών στη σύνδεση των ατομικών οικονομικών αποφάσεων με τη συνολική πορεία της οικονομίας
Έλεγε ότι ήταν «νεοναζί που φαντασιωνόταν μαζικές δολοφονίες»
«Δεν έχω μιλήσει μαζί της, νιώθω απογοήτευση» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Νεκρός ο δράστης από πυρά κατοίκου που τον καταδίωξε
Τα σχόλια για την πρώτη ενημέρωση στον Λευκό Οίκο
HARD NEWS: Η αμερικανική πίεση στην Ευρώπη μέσω της ματωμένης Ουκρανίας | Οι μόνιμες αλλαγές στο εμπόριο | Ο παγκόσμιος συναγερμός για την ΤΝ
Σενάριο πρόωρης αποχώρησης από την ΕΚΤ
Τα προηγούμενα σχόλια για τις γυναίκες στα γυμναστήρια
Ο «πιο διάσημος» podcaster του κόσμου στρέφεται εναντίον του προέδρου
Ποιους συγγραφείς θεωρεί πιο ρεαλιστικούς
Κρυμμένα σε μπουκάλια σαμπουάν και κρέμας τα ερπετά
Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα
Οι άλλοι ενδιαφερόμενοι και ο ρόλος της Μποτσουάνας
Η αντιπαράθεση εκτείνεται από τα Στενά του Ορμούζ, στην είσοδο του Περσικού Κόλπου, έως τα Στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.