Κοσμος

Πώς τα δακτυλικά αποτυπώματα σε σημείωμα λύτρων οδήγησαν τις αρχές σε 9χρονη που είχε απαχθεί

Μετά από 48 ώρες ερευνών και αγωνίας η μικρή Charlotte επέστρεψε στην οικογένειά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Charlotte Sena - Η 9χρονη εντοπίστηκε καλά στην υγεία της μετά την έρευνα σε αποτυπώματα
© Youtube

Νέα Υόρκη - Charlotte Sena: Πώς οι αρχές εντόπισαν το 9χρονο κοριτσάκι που είχε απαχθεί

Σε μία ντουλάπα βρέθηκε η 9χρονη Charlotte Sena, το κοριτσάκι που είχε απαχθεί από πάρκο στη Νέα Υόρκη το περασμένο Σάββατο (30.9). Τη μικρούλα εντόπισαν οι αρχές αξιοποιώντας τα δαχτυλικά αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στο σημείωμα λύτρων που είχε αφήσει ο δράστης. 

Σύμφωνα με το BBC, οι αρχές μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τον απαγωγέα, αφού το δαχτυλικό του αποτύπωμα ήταν στη βάση δεδομένων μετά από ένα περιστατικό με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 1999.«Μετά από λίγη αντίσταση, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και αμέσως το κοριτσάκι βρέθηκε σε μια ντουλάπα», δήλωσε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με το BBC.

Ο Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ, 47 ετών, εντοπίστηκε σε σπίτι που ανήκει στη μητέρα του και τέθηκε υπό κράτηση για την εξαφάνισή της. Η οικογένεια της Charlotte είχε πάει εκδρομή για κάμπινγκ όταν η 9χρονη εξαφανίστηκε το Σάββατο σε μια δασώδη περιοχή του Moreau Lake State Park, μιας δημοφιλούς περιοχής περίπου 72 χιλιόμετρα βόρεια του Albany. Όταν δεν επέστρεφε, οι γονείς της και οι γείτονες κατασκηνωτές άρχισαν να ερευνούν την περιοχή.

Η 9χρονη είναι καλά στην υγεία της και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο παίδων για προληπτικούς λόγους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ