Κοσμος

Το ρήγμα ανάμεσα σε Ουίλιαμ και Χάρι «δεν πρόκειται να γεφυρωθεί»

Τι αναφέρει το βασιλικό ρεπορτάζ στη Βρετανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δεν υπάρχει πιθανότητα συμφιλίωσης για Ουίλιαμ και Χάρι
Δεν υπάρχει πιθανότητα συμφιλίωσης για Ουίλιαμ και Χάρι © EPA

Βρετανία: Δεν υπάρχει πιθανότητα συμφιλίωσης για Ουίλιαμ και Χάρι 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν «βγάλει από το μυαλό τους» το ενδεχόμενο της συμφιλίωσης με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσε η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC Τζένι Μποντ.

Πρόσθεσε επίσης ότι το βασιλικό ζευγάρι είχε προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021, αλλά μετά από έναν «έντονο καβγά» έγινε ξεκάθαρο ότι αυτό δεν ήταν δυνατό.

«Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αποδεχτείς ότι οι ευτυχισμένες οικογένειες δεν είναι ένα παιχνίδι που όλοι μπορούν να παίξουν» δήλωσε στο περιοδικό OK.

«Η Κέιτ έχει πληγωθεί και προσβληθεί από πράγματα που έχουν πει ο Χάρι και η Μέγκαν, αλλά μαζί με τον Ουίλιαμ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και υποψιάζομαι ότι, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η ρήξη με τον Χάρι δεν μπορεί να διορθωθεί στο προσεχές μέλλον. Έχουν βγάλει από το μυαλό τους αυτό το ενδεχόμενο και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ζωή τους».

Η κρίση στη σχέση των δύο αδελφών ξεκίνησε το 2019, όταν επιβεβαίωσαν ότι είχαν πάρει «διαφορετικούς δρόμους» και επιδεινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 με την παραίτηση του Χάρι και της Mέγκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντά και τη μετεγκατάστασή τους στις ΗΠΑ.

Η δημοσιογράφος ανέφερε επίσης ότι είναι σίγουρη πως το ζευγάρι «υποστηρίζει πολύ ο ένας τον άλλον και ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι η πιο δυνατή πηγή ενθάρρυνσης για τον Ουίλιαμ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ