Κοσμος

Σαν... πειρατής ο Σολτς μετά το ατύχημα στο τζόκινγκ - Η εμφάνιση με κάλυμμα στο μάτι

Ο Γερμανός καγκελάριος ανέβασε φωτογραφία μετά την πτώση του και είπε ότι ανυπομονεί για τα memes

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με κάλυμμα στο μάτι ο Σολτς μετά από πτώση κατά τη διάρκεια τζόκινγκ
© Twitter/Bundeskanzler Olaf Scholz

Όλαφ Σολτς: Με κάλυμμα στο δεξί μάτι και εκδορές στο πρόσωπο ο Γερμανός καγκελάριος μετά από πτώση που είχε την ώρα που αθλούνταν

Mε μαύρο κάλυμμα στο δεξί μάτι και εκδορές στο πρόσωπο εμφανίστηκε σε φωτογραφία ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, μετά το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια τζόκινγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός ηγέτης έπεσε την ώρα που έκανε τζόκινγκ το Σάββατο. Η εφημερίδα Bild είχε κάνει λόγο για «μικρό αθλητικό ατύχημα» και «ελαφρύ τραυματισμό στο πρόσωπο».

Η φωτογραφία του... μονόφθαλμου Σολτς

Ωστόσο, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Σολτς στο Χ (πρώην Twitter), ο τραυματισμός του ήταν σοβαρότερος των αρχικών εκτιμήσεων.

Μάλιστα, μάλλον περιμένοντας τις αντιδράσεις, ο καγκελάριος της Γερμανίας έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ποιος έπαθε τη ζημιά... Ανυπομονώ να δω τα memes. Σας ευχαριστώς για τις ευχές ανάρρωσης, φαίνεται χειρότερο από ό,τι είναι».

Ένα από τα πρώτα σχόλια ήταν εκείνο του υπουργού Οικονομικών και αντικαγκελαρίου, Ρόμπερτ Χάμπεκ, που έγραψε αστειευόμενος: «Μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος».

Ο Σολτς αναγκάστηκε να ακυρώσει χτεσινή επίσκεψή του στην Έσση, όπου επρόκειτο να συνοδεύσει την υπουργό Εσωτερικών και υποψήφια πρωθυπουργό του κρατιδίου Νάνσι Φέζερ σε προεκλογική εκδήλωση.

Πάντως, σύμφωνα με την καγκελαρία του, το πρόγραμμα των συναντήσεών του για αυτή την εβδομάδα δεν αναμένεται να τροποποιηθεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ