- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κύπρος: Συμπλοκές και συλλήψεις μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό
300 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Ελευθερίας στη Χλώρακα
Κύπρος: Συμπλοκές και συλλήψεις μετά από διαμαρτυρία για μεταναστευτικό - 300 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Ελευθερίας στη Χλώρακα
Επεισόδια σημειώθηκαν στην Χλώρακα της Πάφου, χθες το βράδυ (27.08), μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της κυπριακής Αστυνομίας, γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, περίπου 300 άτομα συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο Ελευθερίας στη Χλώρακα για πραγματοποίηση εκδήλωσης για το μεταναστευτικό. Η όλη εκδήλωση αστυνομεύθηκε από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και της ΜΜΑΔ.
Πορεία διαμαρτυρίας στην Πάφο
Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας ακολουθούμενη από τα μέλη της Αστυνομίας. Σε κάποια στιγμή οι συμμετέχοντες διασπάστηκαν σε μικρότερες ομάδες και ακολούθησαν διαφορετικές πορείες στην περιοχή της Χλώρακας, προβαίνοντας σε πράξεις βίας και πρόκλησης κακόβουλων ζημιών.
Συγκεκριμένα, η Αστυνομία έγινε δέκτης καταγγελιών από δύο πρόσωπα τα οποία δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους, ενώ σε άλλες έξι περιπτώσεις έγιναν καταγγελίες για πρόκληση κακόβουλων ζημιών σε περιουσία.
Για αντιμετώπιση και καταστολή των επεισοδίων, έγινε ανάκληση προσωπικού της ΑΔΕ Πάφου, ενώ περαιτέρω στάλθηκαν ενισχύσεις από τις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και ΤΑΕ Αρχηγείου.
Στο πλαίσιο των εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 34 και 21 ετών, κάτοικοι της επαρχίας Πάφου, για αυτόφωρα αδικήματα. Εναντίον τους εξετάζονται τα αδικήματα της οχλαγωγίας, και κατοχής επιθετικού οργάνου.
Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, συνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.
Της σύλληψής του προηγήθηκε ανακοπή και έρευνα στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, όπου εντοπίστηκε ένα ρόπαλο και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο συνδέεται με τα πιο πάνω αδικήματα.
Επιπλέον, στη βάση δικαστικού εντάλματος, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 32 ετών, σε σχέση με τα πιο πάνω αδικήματα. Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις έρευνες.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Η ιστορική κόντρα με τον Ζακ Σιράκ
Ο νεαρός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λιλ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή
Η δήλωση του ισραηλινού πρωθυπουργού για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Το Νέο Δελχί «υποστηρίζει κάθε ειρηνευτική προσπάθεια για τον σκοπό αυτό»
Ποιος είναι ο Γιόργκεν Φένεκ
Έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος μέχρι και την ημέρα της κηδείας
Γιατί ανησυχούν οι αγορές
Τα βαγόνια ευτυχώς σταμάτησαν σε σημείο όπου δεν βρίσκονται σε ανάποδη θέση
Η αξία των οποίων κυμαίνεται από 20 έως 10.000 ευρώ
Το Ιράν χαρακτήρισε την ανάρτηση «γελοία»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ζητά από τον τεχνολογικό κολοσσό να ακολουθήσει το παράδειγμα της Google μετά το διάταγμά του
Καταγγελίες για υποκλοπή και «άδειασμα» τραπεζικών λογαριασμών
Την πολιτική του επιβίωση φοβάται ο Ρώσος πρόεδρος αν ο πόλεμος στην Ουκρανία τερματιστεί χωρίς νίκη της Μόσχας
Προτίμησε μια ταπεινωτική τιμωρία από το να παραδοθεί στην αστυνομία
Αναγκάστηκε τελικά σε προσγείωση
Γιατί η συγκεκριμένη κατασκευή δεν παρασύρθηκε από τον χείμαρρο
Η τελευταία σχολική λεωφορειογραμμή πέρασε τη γέφυρα πριν καταρρεύσει
Ναυτικές δυνάμεις της αποστολής «Irini» πραγματοποίησαν έλεγχο στο πετρελαιοφόρο MV SUN
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.