Κοσμος

Μήνυμα από την Κομισιόν για τις φωτιές: «Ελλάδα δεν είσαι μόνη σου»

Το «ευχαριστώ» του Κυριάκου Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μήνυμα συμπαράστασης της Κομισιόν στην Ελλάδα
Η πυρκαγιά στην Φυλή © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Κομισιόν για φωτιές: Μήνυμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα - Το «ευχαριστώ» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με μία ανάρτηση στο Twitter/X, η Κομισιόν εκφράζει την αλληλεγγύη της στη χώρα μας για τη δοκιμασία που περνάει με τις πυρκαγιές, αναφέροντας παράλληλα πως συνδράμει στην προσπάθεια κατάσβεσης μέσω της ευρωπαϊκής βοήθειας που έχει σταλεί έως τώρα.

Το μήνυμα της Κομισιόν αναφέρει: «Ελλάδα, δεν είσαι μόνη σου, η ΕΕ είναι μαζί σου. Συντονίζουμε τη βοήθεια έκτακτης ανάγκης μέσω του μηχανισμού #EUCivilProtection για να βοηθήσουμε την Ελλάδα να καταπολεμήσει τις καταστροφικές πυρκαγιές. Μέχρι στιγμής, έχουν αναπτυχθεί 8 αεροσκάφη, 40 οχήματα και 246 πυροσβέστες από 8 χώρες».

Με τη σειρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε την Ευρώπη για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια που προσφέρει στη χώρα μας αυτή τη δύσκολη στιγμή. Στο μήνυμά του αναφέρει:

 «Καθώς η Ελλάδα παλεύει ενάντια στις δύσκολες πυρκαγιές, οι πυροσβέστες μας, οι πιλότοι και οι άνδρες και οι γυναίκες της αστυνομίας εργάζονται ακούραστα για να προστατεύσουν ζωές, περιουσίες και τα δάση μας. Αλλά δεν είναι μόνοι. Δίπλα τους στέκονται οι εταίροι και οι σύμμαχοί μας. Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά σας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ