Κοσμος

Ρούπερτ Μέρντοχ: Στην Κεφαλονιά ο μεγιστάνας με τη νέα του σχέση

Οι φήμες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ
@ANDREW GOMBERT/ EPA

Ρούπερτ Μέρντοχ: Στην Κεφαλονιά ο μεγιστάνας με τη νέα του σχέση - Οι φήμες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες πως ο Ρούπερτ Μέρντοχ βρήκε νέα αγαπημένη, στο πρόσωπο μίας γοητευτικής επιστήμονα, λίγους μόνο μήνες μετά τον αιφνιδιαστικό χωρισμό του με την γυναίκα που θα γινόταν η πέμπτη του σύζυγος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Drudge Report, ο 92χρονος μεγιστάνα των ΜΜΕ εθεάθη πρόσφατα να απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές σε πολυτελές γιοτ, μαζί με μια γυναίκα ονόματι Έλενα Ζούκοβα.

«Έχει την ενέργεια ανδρών με τα μισά του χρόνια. Μπορεί να είναι πάλι ερωτευμένος» είπε μια πηγή στον αμερικανικό ιστότοπο.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Daily Mail, το εντυπωσιακό Vertigo, το γιοτ του Ρούπερτ Μέρντοχ πλέει στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς.

Ωστόσο, ως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν το «ζευγάρι» κάνει τις διακοπές του μαζί σε αυτό. Να θυμίσουμε πως η τελευταία σχέση του Μέρντοχ, μετά το διαζύγιό του πέρυσι με την Τζέρι Χολ, ήταν με την 66χρονη Αν Λέσλι Σμιθ. Ένας δεσμός, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ως «δώρο θεού» από τον ίδιο αλλά έληξε άδοξα λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ