Κοσμος

Απίστευτο περιστατικό στο Τέξας: Γεράκι έριξε φίδι στο κεφάλι γυναίκας

Το φίδι της ήρθε... ουρανοκατέβατο και μετά της επιτέθηκε και το γεράκι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεράκι που έχει πιάσει φίδι
© Getty Images

Ταυτόχρονη επίθεση από γεράκι και φίδι δέχτηκε μια γυναίκα από το Τέξας

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια γυναίκα από το Τέξας, η οποία τραυματίστηκε αφού δέχτηκε ταυτόχρονα επίθεση από γεράκι και φίδι.

Η Πέγκι Τζόουνς, 64 ετών, κούρευε το γκαζόν της τον περασμένο μήνα, όταν ένα περαστικό γεράκι έριξε κατά λάθος πάνω της ένα φίδι που σπαρταρούσε.

Το φίδι τυλίχτηκε γύρω από το χέρι της και άρχισε να χτυπάει το πρόσωπό της. Την ίδια ώρα, όμως, το γεράκι άρχισε να της επιτίθεται με τα νύχια του, καθώς προσπαθούσε θυμωμένα να διεκδικήσει το γεύμα του.

Η τρομακτική δοκιμασία την άφησε με κοψίματα και μώλωπες στο χέρι και το πρόσωπό της.

Το παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στις 25 Ιουλίου στην πόλη Σίλσμπι (Silsbee) του Τέξας, κοντά στα σύνορα με τη Λουιζιάνα.

Πώς περιέγραψε το θύμα την επίθεση

«Καθώς προσπαθούσα να τινάξω το χέρι μου για να διώξω το φίδι, εκείνο τυλίχτηκε γύρω από το χέρι μου», δήλωσε η Τζόουνς στο CBS News.

«Το φίδι χτυπούσε το πρόσωπό μου, χτύπησε τα γυαλιά μου μερικές φορές... Εγώ τίναζα το χέρι μου, αυτό χτυπούσε και χτυπούσε και συνέχιζε να κρέμεται», περιέγραψε.

Texas woman attacked by snake and hawk while mowing her lawn

«Τότε το γεράκι εμφανίστηκε εξίσου γρήγορα όπως εμφανίστηκε το φίδι», δήλωσε η κ. Jones.

«Το γεράκι άρπαξε το φίδι που ήταν τυλιγμένο γύρω από το χέρι μου και το τράβηξε σαν να ήθελε να το μεταφέρει μακριά. Και όταν το έκανε, τράβηξε το χέρι μου προς τα πάνω. Το γεράκι είχε γραπώσει το χέρι μου και το φίδι μαζί του».

Τελικά, η γυναίκα κατάφερε να διώξει γεράκι και φίδι, με τον έντρομο σύζυγό της να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

«Υπήρχαν διατρητικές πληγές, κοψίματα, εκδορές, γρατζουνιές και σοβαροί μώλωπες», είπε η 64χρονη, προσθέτοντας ότι τα γυαλιά της καταστράφηκαν από τα χτυπήματα του φιδιού.

Η Τζόουνς περιέγραψε την επίθεση ως σοβαρά τραυματική, προσθέτοντας ότι νόμιζε ότι θα πεθάνει και ότι δυσκολεύεται να κοιμηθεί από τότε που συνέβη.

Με πληροφορίες από BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ