Κοσμος

Ογκολόγος στη Νέα Υόρκη πυροβόλησε το μωρό της και αυτοκτόνησε

«Μπήκε στο δωμάτιο του και το σκότωσε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Krystal Cascetta
© Youtube

Krystal Cascetta: Η ογκολόγος πίσω από τη δολοφονία του μωρού της και η αυτοκτονία της

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νέα Υόρκη η υπόθεση δολοφονίας ενός μωρού και η αυτοκτονία της μητέρας του. Η 40χρονη δρ Κρίσταλ Κασκέτα ήταν ειδικός αιματολογίας-ογκολογίας στο νοσοκομείο Mount Sinai. Φέρεται να πυροβόλησε το μωρό της πρώην δώσει τέλος στη ζωή της. 

«Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι μπήκε στο δωμάτιο του μωρού της, το πυροβόλησε και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της. Η σκηνή συνάδει με δολοφονία-αυτοκτονία», ανέφερε η αστυνομία της Νέας Υόρκης. Πληροφορίες του ABC 7 αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της στο Σόμερς, ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων που μοιραζόταν με τον σύζυγό της, τον 37χρονο Τιμ Τάλτι. 

Η Κασκέτα αποφοίτησε από το Albany Medical College, σύμφωνα με το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου και μάλιστα είχε πάρει βραβείο για τη συμπόνια που έδειχνε όταν αντιμετώπιζε ασθενείς. Η ίδια ασχολείτο με έρευνα για τον καρκίνο του μαστού. Με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Talty Bars, που έχει πρωτεϊνούχα τρόφιμα, παντρεύτηκαν το 2019.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ