Κοσμος

Νεκρή σε ναυτικό δυστύχημα η εκδότρια του Harry Potter στις ΗΠΑ, Adrienne Vaughan

Άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα παιδιά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Adrienne Vaughan με τον σύζυγο της Mike White και τα δύο της παιδιά
Adrienne Vaughan με τον σύζυγο της Mike White και τα δύο της παιδιά © Youtube

Adrienne Vaughan: Νεκρή η εκδότρια του Harry Potter σε ναυτικό δυστύχημα

Η Adrienne Vaughan, εκδότρια του Harry Potter στις ΗΠΑ και πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Bloomsbury των ΗΠΑ, σκοτώθηκε σε ναυτικό δυστύχημα, όταν το ταχύπλοο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με ιστιοφόρο ανοιχτά των ακτών της Ιταλίας.  

Η 45χρονη Adrienne Vaughan επέβαινε στο ταχύπλοο μαζί με τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της. Από τη σύγκρουση εκτοξεύτηκε στο νερό, όπου προσγειώθηκε μεταξύ των σκαφών και τραυματίστηκε θανάσιμα από την προπέλα του ταχύπλοου.

Adrienne Vaughan: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση

Συγκλονιστικό βίντεο που γυρίστηκε από έναν καλεσμένο στη γαμήλια δεξίωση στο ιστιοπλοϊκό δείχνει τους καλεσμένους να χορεύουν όταν ξαφνικά η μουσική σταματάει και όλοι σπεύδουν να δουν τι τους χτύπησε. «Τι συνέβη;» ρωτάει μια γυναίκα καθώς ένας άντρας της απαντά: «Αυτό το πλοίο συγκρούστηκε μαζί μας!»

Στη θάλασσα βρίσκεται η κόρη της Vaughan η οποία παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια ανάμεσα σε συντρίμμια και στην οποία πετάνε ένα σωσίβιο. Ο σύζυγος της  τραυματίστηκε επίσης. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο «Castiglione di Ravello», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο, ανέφεραν τα τοπικά δημοσιεύματα.

Η 14χρονη κόρη της Vaughan και ο 11χρονος γιος της δεν τραυματίστηκαν. Ο 30χρονος οδηγός του ταχύπλοου νοσηλεύτηκε επίσης με τραύματα στα πλευρά και τη λεκάνη του και φέρεται να απέτυχε σε τοξικολογικές εξετάσεις μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Η Adrienne Vaughan και η οικογένειά της είχαν ναυλώσει το ταχύπλοο και περιόδευαν στο «Fiordo Di Furore» στα ανοιχτά της ακτής του Αμάλφι κοντά στη Νάπολη το βράδυ της Πέμπτης, όταν το σκάφος έκανε μια απροσδόκητη στροφή 180 μοιρών και χτύπησε στο «Tortuga» που μετέφερε 85 άτομα, μεταξύ των οποίων Γερμανοί και Αμερικανοί τουρίστες, που γιόρταζαν έναν γάμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ