Κοσμος

Λίζα Κούντροου: Έχει γενέθλια και τα «Φιλαράκια» της εύχονται

Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ ανήρτησαν φωτογραφίες με την αγαπημένη τους φίλη

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
filarakia
Τα Φιλαράκια/ /©Instagram/ courteneycoxofficial

 Λίζα Κούντροου: Ευχές για τα 60α γενέθλιά της από τις φίλες της Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ

Η Τζένιφερ 'Ανιστον και η Κόρτνεϊ Κοξ ευχήθηκαν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην στενή τους φίλη και αγαπημένη σε όλους «Φοίβη» από τα «Φιλαράκια», Λίζα Κούντροου με αφορμή τα 60α γενέθλιά της.

Λίζα Κούντροου: Τι έγραψαν οι διάσημες φίλες της για τα γενέθλιά της

Με μια σειρά από φωτογραφίες από το πλατό της διάσημης σειράς καθώς και κοινές τους συναντήσεις η 'Ανιστον περιέγραψε την συμπρωταγωνίστριά της ως «έναν από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους στον πλανήτη».

«Είναι φίλη και οικογένεια μου για σχεδόν 30 απίστευτα χρόνια. Σε λατρεύω…Μία από τις πιο ταλαντούχες κωμικούς/ηθοποιούς που είχα την μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί της όλα αυτά τα ένδοξα χρόνια και θα έρθουν κι άλλα! Χρόνια πολλά Λίζα», σημείωσε.

Με την σειρά της η Κόρτνεϊ Κοξ έγραψε μεταξύ άλλων στην σελίδα της στο Instagram: «Είσαι το πιο έξυπνο, το πιο αστείο, το πιο στοχαστικό άτομο. Πάντα νιώθω ότι με βλέπουν και με αγαπούν όταν βρίσκομαι κοντά σου. Αυτό είναι το δώρο που δίνεις σε αυτούς που αγαπάς».

Εγιναν διάσημες ως «Μόνικα», «Φοίβη» και «Ρέιτσελ» όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της εμβληματικής κωμικής σειράς πριν από σχεδόν 30 χρόνια και από τότε είναι «οικογένεια», όπως έχουν δηλώσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ