Κοσμος

Στο νοσοκομείο ο πασίγνωστος streamer IShowSpeed - Το σπάνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Δύσκολες στιγμές για τον νεαρό με τους εκατομμύρια followers

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O streamer IShowSpeed
© Instagram/ishowspeed

IShowSpeed: Mίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Aνησυχία στους θαυμαστές του προκάλεσε ο πασίγνωστος streamer IShowSpeed, o οποίος ασχολείται με τα video games, ενώ από πέρσι πηγαίνει σε ποδοσφαιρικά γήπεδα για να δει από κοντά τα αγαπημένα του είδωλα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ.

Σε βίντεο στο YouTube, o κατά κόσμον Darren Watkins Jr. μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Το σπάνιο πρόβλημα υγείας

Ο 18χρονος streamer και influencer με τους εκατομμύρια followers ανέφερε ότι υποφέρει από έντονους πονοκεφάλους. Περιγράφοντας την εμπειρία ως μια από τις χειρότερες της ζωής του, ο IShowSpeed αποκάλυψε πως υποφέρει από αθροιστική κεφαλαλγία, μια νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από επαναλαμβανόμενους έντονους πονοκεφάλους στη μία πλευρά του κεφαλιού, συνήθως γύρω από τα μάτια.

Είναι μια αρκετά σπάνια πάθηση που επηρεάζει περίπου το 0,1% του γενικού πληθυσμού σε κάποια στιγμή της ζωής του.

«Αυτή τη στιγμή, έχω μια από τις χειρότερες εμπειρίες. Δεν μπορώ καν να ανοίξω τα μάτια μου. Έχω αυτό το πράγμα που λέγεται αθροιστική κεφαλαλγία. Μια θανατηφόρα ασθένεια πονοκεφάλου. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα αυτή τη στιγμή. Πονάει τόσο πολύ, chat. Πονάει τόσο πολύ. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Πονάει. Ό,τι κάνω είναι σαν κάτι να χτυπάει το κεφάλι μου κάθε φορά και είμαι τόσο θυμωμένος», είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες.

Σε νεότερο βίντεό του, ο νεαρός φαίνεται με το δεξί του μάτι πολύ πρησμένο, τονίζοντας ότι τον μεταφέρουν εκτάκτως στο χειρουργείο.

«Το μάτι μου είναι πρησμένο. Το αισθάνομαι σαν μαχαίρι. Αισθάνομαι σαν κάποιος να μου καρφώνει το μάτι με μαχαίρι. Μπουμ, μπουμ, μπουμ, μπουμ, μπουμ. Και, έχω πονοκέφαλο ακριβώς σε αυτή την περιοχή. Είναι κυριολεκτικά ακριβώς έτσι», είπε σε έντρομη κατάσταση ο IShowSpeed.

💔

Οι θαυμαστές του νεαρού streamer τον έχουν κατακλύσει με ευχές για καλή ανάρρωση από αυτή την περιπέτεια υγείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ