Κοσμος

Ζευγάρι στο Τέξας απήγαγε, βίαζε και κρατούσε δεμένη σε κρεβάτι 18χρονη

Για έναν μήνα η νεαρή κοπέλα έζησε έναν εφιάλτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νεαρό ζευγάρι που συνελήφθη για την απαγωγή και τον βιασμό της 18χρονης στο Τέξας
© Youtube

Τέξας: Απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση 18χρονης από νεαρό ζευγάρι - Χειροπέδες στους φερόμενους δράστες

Ένα νεαρό ζευγάρι στο Τέξας φέρεται να απήγαγε και να κακοποιούσε σεξουαλικά μία 18χρονη κοπέλα επί εβδομάδες μέσα στο σπίτι τους. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το θύμα κατάφερε να δραπετεύσει και να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες. 

Ο 31χρονος Jose Reyes και η 29χρονη Jaqueline Macias κρατούσαν αλυσοδεμένη τη 18χρονη στο κρεβάτι και τη βίαζαν για περίπου ένα μήνα. Όπως αποκάλυψαν οι αρχές, η 18χρονη συνάντησε τον κατηγορούμενο άνδρα σε άγνωστη τοποθεσία πριν από τέσσερις εβδομάδες. Εκείνος την έπεισε να πάει στο σπίτι του και γρήγορα την έδεσε και την κρατούσε αιχμάλωτη μέσα σε δωμάτιο. 

«Κάποια στιγμή, αφού ουσιαστικά άρχισαν να την κρατούν παρά τη θέλησή της, άρχισαν να της επιτίθενται σεξουαλικά», ανακοίνωσαν οι αρχές. Όταν η 18χρονη αντιλήφθηκε ότι οι απαγωγείς της είχαν φύγει από το σπίτι το βράδυ της Κυριακής, κατάφερε να λυθεί και να δραπετεύσει βγαίνοντας από το παράθυρο. Μόλις ελευθερώθηκε, ξυπόλυτη, άρχισε να εκλιπαρεί τους γείτονες για βοήθεια. Οι αστυνομικοί παρατήρησαν αμέσως σημάδια στα χέρια και στα πόδια της που έδειχναν ότι ήταν δεμένη, σύμφωνα με τον Herman.

Οι φερόμενοι απαγωγείς της τέθηκαν υπό κράτηση όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους λίγο αργότερα, είπε ο Χέρμαν. Ο Reyes και ο Macias κατηγορήθηκαν για απαγωγή, ενώ ανοιχτό είναι το σενάριο να έχουν εμπλοκή και σε άλλες υποθέσεις απαγωγής. Οι ερευνητές προσπαθούν να προσδιορίσουν περισσότερα σχετικά με τη σχέση μεταξύ του θύματος και των φερόμενων ως δραστών του και εάν η κοπέλα είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη.

Με πληροφορίες από New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ