Κοσμος

Θα συλληφθεί ο Ντόναλντ Τραμπ;

Τι αποκάλυψε σε ανάρτησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θα συλληφθεί ο Ντόναλντ Τραμπ;
Ο Ντόναλντ Τραμπ © ΕPA

Ντόναλντ Τραμπ: «Περιμένω να συλληφθώ» - Τι αποκάλυψε σε ανάρτησή του

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι αναμένει να συλληφθεί για την ομοσπονδιακή έρευνα για την εξέγερση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ και τις προσπάθειες αμφισβήτησης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020.

Ο πρώην πρόεδρος ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ενημερώθηκε από τον ειδικό σύμβουλο Τζακ Σμιθ το βράδυ της Κυριακής ότι αποτελεί στόχο της έρευνάς τους.

Ο Τραμπ ανήρτησε ότι του είπαν να παρουσιαστεί σε σώμα ενόρκων, «το οποίο σχεδόν πάντα σημαίνει σύλληψη και απαγγελία κατηγοριών». Ένα τέτοιο κατηγορητήριο θα ήταν το τρίτο σε βάρος του για ποινικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων 37 κατηγοριών που ασκήθηκαν από την ομάδα του κ. Σμιθ τον Ιούνιο, κατηγορώντας τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο για κακό χειρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων.

Ο Τραμπ έχει επίσης κατηγορηθεί στη Νέα Υόρκη για παραποίηση των επιχειρηματικών αρχείων κατά τις πληρωμές του 2016 για την καταβολή χρημάτων στην πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων Στόρμι Ντάνιελς.

Πρόκειται να δικαστεί για την υπόθεση αυτή τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ η ημερομηνία για την υπόθεση των απόρρητων εγγράφων εξακολουθεί να είναι στον «αέρα».

«Δεν ήξερα πρακτικά τι είναι η κλήτευση και τα μεγάλα δικαστήρια και όλα αυτά. Τώρα γίνομαι ειδικός, δεν έχω άλλη επιλογή γιατί πρέπει να το κάνουμε», είπε σε προεκλογική εκδήλωση.

«Είναι πραγματικά ντροπή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ