Κοσμος

Στα δικαστήρια οι γιοι της Αρίθα Φράνκλιν για την περιουσία της

Η διαμάχη για τις διαθήκες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρίθα Φράνκλιν: Στα δικαστήρια οι γιοι της για την περιουσία της
© GettyImages/idealimages/Walter Iooss Jr / Contributor

Αρίθα Φράνκλιν: Στα δικαστήρια οι γιοι της για την περιουσία της - Οι διαφορετικές διαθήκες

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατό της «βασίλισσας της Σόουλ» Αρίθα Φράνκλιν και οι τελευταίες της επιθυμίες βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα. Σύμφωνα με την Daily Mail η δίκη θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες για να καθοριστεί ποια από τις δύο χειρόγραφες διαθήκες που βρέθηκαν θα υπερισχύσει και θα καθορίσει τον τρόπο διαχείρισης της περιουσίας της.

Η δικαστική διαμάχη για τις διαθήκες

Η βασίλισσα της σόουλ η οποία είχε αποκτήσει τέσσερις γιους, δεν είχε επίσημη, δακτυλογραφημένη διαθήκη, παρά τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο γιος της Τεντ Γουάιτ ΙΙ πιστεύει ότι τα έγγραφα του 2010 που βρέθηκαν σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι ελέγχουν την περιουσία, ενώ ο Κέκαλφ Φράνκλιν και ο Έντουαρντ Φράνκλιν τάσσονται υπέρ ενός εγγράφου του 2014 που ανακαλύφθηκε μέσα σε ένα σημειωματάριο χωμένο κάτω από ένα μαξιλάρι στο καθιστικό. Και οι δύο διαθήκες βρέθηκαν μήνες μετά τον θάνατό της.

«Με εκπλήσσει το γεγονός ότι κάποιος πέθανε προτού να έχει τακτοποιήσει τις υποθέσεις του; Η απάντηση είναι όχι», δήλωσε ο δικηγόρος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Pat Simasko. «Αυτό μπορεί να διευθετηθεί ανά πάσα στιγμή ακόμη και στα σκαλοπάτια, στα μισά της δίκης. Και ελπίζω ότι θα γίνει. Η μετάβαση σε δίκη με ενόρκους είναι πόλεμος», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι εδώ και πέντε χρόνια, την περιουσία της θρυλικής σταρ χειρίζονταν κατά καιρούς τρεις προσωρινοί διαχειριστές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ