Κοσμος

Επιβάτες κρέμονταν ανάποδα για ώρες σε τρενάκι λούνα παρκ που «κόλλησε» στις ΗΠΑ

Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιβάτες κρέμονταν ανάποδα για ώρες σε τρενάκι λούνα παρκ που «κόλλησε» στις ΗΠΑ

ΗΠΑ: Επιβάτες κρέμονταν ανάποδα για ώρες σε τρενάκι λούνα παρκ που «κόλλησε» - Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Οι επισκέπτες ενός φεστιβάλ στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ βίωσαν μια τρομακτική περιπέτεια, όταν ένα τρενάκι λούνα παρκ «κόλλησε» και τους άφησε κρεμασμένους ανάποδα για πολλές ώρες.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, οκτώ επιβάτες παρέμειναν στον "αέρα" όταν μια μηχανική βλάβη προκάλεσε την ακινησία του τρένου στο Forest County Festival στο Γουισκόνσιν, σύμφωνα με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.

«Υπήρξε μια μηχανική βλάβη στο τρενάκι που προκάλεσε την ακινησία του. Το πάρκο έχει πρόσφατα ελεγχθεί από τις αρχές της πολιτείας», δήλωσε ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά μέσα δείχνει έναν διασώστη να ανεβαίνει στο "Fireball" ενώ οι επιβάτες περιμένουν ανάποδα. Ένας πυροσβέστης που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας βρέθηκε στο σημείο και συνεργάστηκε με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία. Λόγω του μεγάλου ύψους του συγκεκριμένου παιχνιδιού, απαιτήθηκαν εξειδικευμένες ομάδες διάσωσης για να παράσχουν βοήθεια.

Οι επιβάτες περίμεναν να φτάσει ένα φορτηγό με σκάλα και πλατφόρμα ύψους 30 μέτρων από απόσταση 45 λεπτών, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Εννέα άτομα λάβαν ιατρική περίθαλψη από γιατρούς και ένας τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Aspirus Rhinelander, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Συνολικά, δέκα πυροσβεστικά οχήματα, εννέα ασθενοφόρα και 50 άτομα από τρεις κομητείες βοήθησαν στη διάσωση των επιβατών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ