Κοσμος

Η Ελβετία διευρύνει τις κυρώσεις στην Ρωσία, συμβαδίζοντας με την ΕΕ

Στο μικροσκόπιο πρόσωπα και οργανισμοί που σχετίζονται με την εισβολή στην Ουκρανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελβετία: Διευρύνει τις κυρώσεις προς την Ρωσία - Ευθυγραμμίζεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών.
Η Ελβετία επέκτεινε τις οικονομικές και ταξιδιωτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας © Unsplash+

Ελβετία: Διευρύνει τις κυρώσεις προς την Ρωσία - Ευθυγραμμίζεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών.

Η Ελβετία επέκτεινε τις οικονομικές και ταξιδιωτικές κυρώσεις κατά οντοτήτων και προσώπων της Ρωσίας συμβαδίζοντας με τις περισσότερες από τις πρόσφατες κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Μόσχα μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Μεταξύ εκείνων που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των κυρώσεων είναι πρόσωπα και οργανισμοί που υποστηρίζουν την αρπαγή παιδιών από την Ουκρανία στην Ρωσία, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Επίσης συμπεριλαμβάνουν μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, κορυφαίους εκπροσώπους των ελεγχόμενων από το κράτος μέσων ενημέρωσης και μέλη της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner που διοργάνωσαν την βραχύβια ανταρσία το περασμένο σαββατοκύριακο. Οι κυρώσεις συμπεριλαμβάνουν δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων, την απαγόρευση μετάβασης στην Ελβετία και την διέλευση μέσω της χώρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ