Κοσμος

Ιάπωνας YouTuber συνελήφθη για απειλές κατά διασημοτήτων

Γνωστός και ως GaaSyy

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
youtuber

Ιάπωνας YouTuber συνελήφθη για απειλές κατά διασημοτήτων - Γνωστός και ως GaaSyy

Η αστυνομία στην Ιαπωνία συνέλαβε έναν YouTuber για απειλές που φέρεται να απηύθυνε σε διασημότητες. Ο Yoshikazu Higashitani, γνωστός στο YouTube ως GaaSyy, είναι διάσημος για τα κουτσομπολίστικα βίντεο με διασημότητες.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι επέστρεψε στην Ιαπωνία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δύο μήνες αφότου η αστυνομία του Τόκιο εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του. Κατηγορείται ότι απείλησε να δυσφημίσει έναν ηθοποιό, έναν επιχειρηματία και έναν σχεδιαστή μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου του περασμένου έτους.

Είναι επίσης ύποπτος για παρεμπόδιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του σχεδιαστή. Ο Higashitani αγνόησε επανειλημμένα τα αιτήματα να επιστρέψει στην Ιαπωνία και να υποβληθεί οικειοθελώς σε ανάκριση από την αστυνομία.

Η αστυνομία του Τόκιο είχε στείλει ερευνητές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από τον Μάιο και προέτρεπε τις αρχές εκεί να τον εκδώσουν στην Ιαπωνία.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιαπωνίας τον διέταξε να επιστρέψει το διαβατήριό του αφού η αστυνομία του Τόκιο έλαβε ένταλμα σύλληψής του τον Μάρτιο, αλλά ο Higashitani δήλωσε ότι το είχε χάσει. Το διαβατήριό του έληξε τον επόμενο μήνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ