Κοσμος

Νέα κατηγορία για βιασμό κατά του Μπιλ Κόσμπι από πρώην μοντέλο του Playboy

Πρόκειται για επίθεση που έγινε το 1969

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Μπιλ Κόσμπι
O Μπιλ Κόσμπι © EPA

Μπιλ Κόσμπι: Νέα κατηγορία για βιασμό κατά του ηθοποιού από πρώην μοντέλο του Playboy - Πρόκειται για επίθεση που έγινε το 1969

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες έχουν καταθέσει καταγγελίες κατά του ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι, ισχυριζόμενες ότι τις βίασε. Μία νέα μήνυση κατατέθηκε από μια γυναίκα που ήταν παλαιότερα μοντέλο του Playboy.

Σύμφωνα με το TMZ, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Κόζμπι τη νάρκωσε και τη βίασε πριν από περίπου πέντε δεκαετίες. Αποφάσισε να αποκαλύψει το περιστατικό τώρα, επηρεασμένη από άλλες γυναίκες που κατήγγειλαν γνωστούς άνδρες.

Το πρώην μοντέλο κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού βασιζόμενη σε έναν νέο νόμο στην Καλιφόρνια, ο οποίος καταργεί προσωρινά την παραγραφή σε υποθέσεις αστικής σεξουαλικής επίθεσης.

Η Βικτόρια Βαλεντίνο, 80 ετών, κατέθεσε τη μήνυσή της στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες την Πέμπτη.

Ο Μπιλ Κόζμπι, 85 ετών, πρώην Αμερικανός κωμικός ηθοποιός, παρουσιαστής εκπομπών, παραγωγός, συγγραφέας και μουσικός, είχε καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2018 για ναρκωτικά και σεξουαλική επίθεση που είχε διαπράξει το 2004 εναντίον μιας προπονήτριας μπάσκετ με το όνομα Αντρέα Κόνσταντ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ