- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Κέρδισε η Χειμάρρα! Νίκησε η Δημοκρατία!»: Η πρώτη δήλωση του Φρέντι Μπελέρη για το αποτέλεσμα των εκλογών
Πανηγυρισμοί στα εκλογικά κέντρα
Φρέντι Μπελέρης - Χειμάρρα: Η δήλωση μέσα από τις φυλακές για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών
Ο Φρέντι Μπελέρης, μέσα από τις φυλακές Τιράνων όπου κρατείται, έστειλε το μήνυμα του για τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας.
«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χειμάρρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε ο Φρέντι Μπελέτη στο Facebook.
Δήλωση Φρέντη Μπελέρη: "Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χιμάρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους...
Posted by Φρέντης Μπελέρης - Fredi Beleris on Monday, May 15, 2023
Ο Φρέντι Μπελέρης αναδείχθηκε νικητής στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χειμάρρας. To κλίμα ήταν πανηγυρικό με δεκάδες κατοίκους να μαζεύονται έξω από εκλογικό τμήμα στη Χειμάρρα, με τον ομογενή Φρέντι Μπελέρη να επικρατεί τελικά του «εκλεκτού» του Αλβανού πρωθυπουργού Γκιόργκι Γκόρο. Ο Μπελέρης εμφανιζόταν πίσω στις ψήφους αλλά με ανατροπή που σημειώθηκε προς το τέλος της καταμέτρησης, πέρασε τον Γκόρο και αναδείχθηκε νικητής στη «μάχη» της Χειμάρρας.
Επίσης, στις εκλογές στο δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, Ρωμαίος Τσάκουλης με 41 % των ψήφων έναντι 29 % αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του. Στον δήμο Δρόπολης νικητής με 80% των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Δημητράκης Τόλης.
Φρέντι Μπελέρης: Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου - «Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται»
«Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται», σημειώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα social media σχετικά με τη νίκη του Φρέντι Μπελέρη στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας.
Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου
«Συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη για τη μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας. Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει αμέσως ελεύθερο! Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται»!
Συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη για την μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας. Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει αμέσως ελεύθερο! Ο λαός μίλησε η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται!
Posted by Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos on Monday, May 15, 2023
Σημειώνεται, ότι ο κ. Θεοδωρικάκος είχε ζητήσει από τον Αλβανό ομόλογό του την αποφυλάκιση του ομογενή υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όταν ενημερώθηκε για την ύπαρξη του βίντεο λιποθύμησε από το σοκ
Σε μια παραδοσιακά συντηρητική πολιτεία
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 29 Μαΐου και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας κατοικίας
Έντονη ανησυχία για το νέο ξέσπασμα της επιδημίας στην Αφρική
Σημαντικό χάσμα μεταξύ πληθυσμιακών ομάδων, αλλά και γεωγραφικών περιοχών
Το ζώο περιφερόταν ανάμεσα σε εργοστάσια και σπίτια στη Φουκουσίμα
Η εκστρατεία του θυμίζει Τραμπ
Αντιδράσεις από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Η μητέρα της δημοσιογράφου σε μία εξαιρετικά φορτισμένη αναφορά στην πρόωρα χαμένη δημοσιογράφο
Ποιος είναι ο όρος που θέτει η Τεχεράνη
Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση
Στο τραπέζι η αύξηση των ευρωπαϊκών βάσεων που θα φιλοξενούν αμερικανικά βομβαρδιστικά
Η Κυπριακή Προεδρία συγκαλεί τους υπουργούς Υγείας για τον συντονισμό των κρατών-μελών
Εκπρόσωπος της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν και οκτώ υπερηχητικοί πύραυλοι Zircon
Η ειρηνευτική συμφωνία περνά πλέον από τον Λίβανο
Τουλάχιστον δύο από τα θύματα ήταν παιδιά
80 χρόνια αβασίλευτης δημοκρατίας για την Ιταλία
Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Axios για την έντονη τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών
Τι προβλέπει το πρόγραμμα της εταιρείας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.