Κοσμος

«Κέρδισε η Χειμάρρα! Νίκησε η Δημοκρατία!»: Η πρώτη δήλωση του Φρέντι Μπελέρη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Πανηγυρισμοί στα εκλογικά κέντρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φρέντι Μπελέρης
© Facebook / Φρέντης Μπελέρης

Φρέντι Μπελέρης - Χειμάρρα: Η δήλωση μέσα από τις φυλακές για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 

Ο Φρέντι Μπελέρης, μέσα από τις φυλακές Τιράνων όπου κρατείται, έστειλε το μήνυμα του για τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας. 

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χειμάρρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε ο Φρέντι Μπελέτη στο Facebook. 

Δήλωση Φρέντη Μπελέρη: "Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χιμάρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους...

Posted by Φρέντης Μπελέρης - Fredi Beleris on Monday, May 15, 2023

Ο Φρέντι Μπελέρης αναδείχθηκε νικητής στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χειμάρρας. To κλίμα ήταν πανηγυρικό με δεκάδες κατοίκους να μαζεύονται έξω από εκλογικό τμήμα στη Χειμάρρα, με τον ομογενή Φρέντι Μπελέρη να επικρατεί τελικά του «εκλεκτού» του Αλβανού πρωθυπουργού Γκιόργκι Γκόρο. Ο Μπελέρης εμφανιζόταν πίσω στις ψήφους αλλά με ανατροπή που σημειώθηκε προς το τέλος της καταμέτρησης, πέρασε τον Γκόρο και αναδείχθηκε νικητής στη «μάχη» της Χειμάρρας.

Επίσης, στις εκλογές στο δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, Ρωμαίος Τσάκουλης με 41 % των ψήφων έναντι 29 % αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του. Στον δήμο Δρόπολης νικητής με 80% των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Δημητράκης Τόλης.

Φρέντι Μπελέρης: Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου -  «Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται»

«Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται», σημειώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα social media σχετικά με τη νίκη του Φρέντι Μπελέρη στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη για τη μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας. Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει αμέσως ελεύθερο! Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται»!

Συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη για την μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας. Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει αμέσως ελεύθερο! Ο λαός μίλησε η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται!

Posted by Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos on Monday, May 15, 2023

Σημειώνεται, ότι ο κ. Θεοδωρικάκος είχε ζητήσει από τον Αλβανό ομόλογό του την αποφυλάκιση του ομογενή υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ