Πολιτικη & Οικονομια

Τάκης Θεοδωρικάκος για νίκη Μπελέρη: Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται

«Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει αμέσως ελεύθερο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται» - Συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Συγχαρητήρια από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τη νίκη Μπελέρη στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται» - Συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Συγχαρητήρια μέσω των social media στον Φρέντι Μπελέρη για τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας, έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει αμέσως ελεύθερο! Ο λαός μίλησε, η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται!», τονίζει ο υπουργός.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη για την μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας. Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει αμέσως ελεύθερο!

Ο λαός μίλησε η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται!»

Συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη για την μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας. Η αλβανική κυβέρνηση οφείλει να τον αφήσει αμέσως ελεύθερο! Ο λαός μίλησε η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται!

Posted by Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos on Monday, May 15, 2023

Εκλογές στην Αλβανία: Νίκη Μπελέρη στη Χειμάρρα 

Νικητής αναδείχθηκε στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χειμάρρας, ο Φρέντι Μπελέρης.

To κλίμα ήταν πανηγυρικό με δεκάδες κατοίκους να μαζεύονται έξω από εκλογικό τμήμα στη Χειμάρρα, με τον ομογενή Φρέντι Μπελέρη να επικρατεί τελικά του «εκλεκτού» του Αλβανού πρωθυπουργού, Γκιόργκι Γκόρο.

Ο Μπελέρης εμφανιζόταν πίσω στις ψήφους αλλά με ανατροπή που σημειώθηκε προς το τέλος της καταμέτρησης, πέρασε τον Γκόρο και αναδείχθηκε νικητής στη «μάχη» της Χειμάρρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ