Κοσμος

Νεκρή εντοπίστηκε 35χρονη στην Κύπρο – Έφερε τραύμα στο πρόσωπο

Έναν 25χρονο άνδρα αναζητούν οι αστυνομικές αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικές δυνάμεις της Κύπρου
Φωτογραφία αρχείου © EPA/KATIA CHRISTODOULOU

Έγκλημα στην Κύπρο: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της – Αναζητείται ένας 25χρονος

Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα σε διαμέρισμα στη Λεμεσό της Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, την άτυχη 35χρονη εντόπισε φίλη της.

Όπως μεταδίδει η «Καθημερινή της Κύπρου», η 35χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία εντοπίστηκε δεμένη και φιμωμένη με ένα τραύμα στο πρόσωπο.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία εναντίον ενός 25χρονου Τούρκου. Μάλιστα οι αρχές έχουν ήδη εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Για τη διευκόλυνση των ερευνών, δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα και μια φωτογραφία του καταζητούμενου.

«Η Αστυνομία καταζητεί τον ERKAN ALKAN, 25 ετών από την Τουρκία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6-7/5/2023 στην επαρχία Λεμεσού, με θύμα 35χρονη γυναίκα», αναφέρει η ανακοίνωση της κυπριακής αστυνομίας.

Και προσθέτει: «Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».

Πηγή: Καθημερινή της Κύπρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ