Κοσμος

Παρατείνεται ο κατ' οίκον περιορισμός του Φραντσέσκο Τζόρτζι

Για άλλους δύο μήνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Qatargate: Παρατείνεται για άλλους δύο μήνες ο κατ΄οίκον περιορισμός του Φραντσέσκο Τζόρτζι με βραχιολάκι

Παρατείνεται για άλλους δύο μήνες ο κατ΄οίκον περιορισμός του Φραντσέσκο Τζόρτζι με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, σύμφωνα με απόφαση των βελγικών αρχών.

Ο Τζόρτζι αφέθηκε ελεύθερος με βραχιολάκι με απόφαση των αρχών στις 23 Φεβρουαρίου, αφού είχε περάσει τουλάχιστον δύο μήνες στη φυλακή, καθώς κατηγορείται για την υπόθεση Qatargate.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από έξι ημέρες, αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι η Εύα Καϊλή. Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, η σχέση της Εύας Καϊλή με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι έχει ως εξής: «Η επικοινωνία που έχουν ουσιαστικά αφορά στη σχέση με το παιδί, δεν κουβεντιάζουν άλλα θέματα. Ο χρόνος θα δείξει, σιγά σιγά προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή, έχει τη δυνατότητα να μπει στο διαδίκτυο να δει τις ομιλίες της, να ανατρέξει στα στοιχεία της, θα μας δώσουν τη δυνατότητα να θεμελιώσουμε και να τεκμηριώσουμε την αθωότητά της, θέση την οποία έχει από την πρώτη στιγμή. Είναι η μοναδική που από την πρώτη στιγμή λέει ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί πράξεις τις οποίες δεν έχει κάνει, ακόμα και αν την κάνουν χίλια κομμάτια. Αποφυλακίστηκε χωρίς να έχει ομολογήσει, γιατί δεν έχει διαπράξει τίποτα».

Σημειώνεται ότι οι δυο τους, μετά την αποφυλάκιση και της Εύας Καϊλή, μένουν σε διαφορετικά σπίτια.