Κοσμος

Το Baby Shark μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστρια την Cardi B

H ράπερ θα δανείσει την φωνή της ως Sharki B

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Cardi B
© EPA

Cardi B: Το Baby Shark μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια - H ράπερ θα δανείσει την φωνή της ως Sharki B

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Baby Shark's Big Movie!» καλωσορίζει την Aμερικανίδα μουσικό της ραπ Cardi B και την οικογένειά της. Σύμφωνα με το Variety η ράπερ θα δανείσει την φωνή της ως Sharki B στην ταινία και μαζί της θα πρωταγωνιστήσει ο σύζυγός της μουσικός Offset και τα δύο τους παιδιά. Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι είναι φανατική θαυμάστρια του Baby Shark.

Η νέα ταινία είναι βασισμένη στη σειρά προσχολικής ηλικίας «Shark's Big Show!» η οποία ξεκίνησε το 2021 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με την υπογραφή του Nickelodeon. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδικό τραγούδι «Pinkfong Baby Shark» το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 δισεκατομμύρια προβολές.

Σε σκηνοθεσία του 'Αλαν Φόρμαν η ταινία της Nickelodeon Animation και της Pinkfong Company ακολουθεί το Baby Shark και την οικογένειά του καθώς μετακομίζουν στην Chomp City, τη μεγάλη πόλη των καρχαριών.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στο έτος αποκλειστικά από την συχνότητα του Paramount+.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ