- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεαρός στον Καναδά μαχαίρωσε 37χρονο σε καφετέρια επειδή του ζήτησε να μην ατμίζει
Μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του
Καναδάς: Δολοφονία 37χρονου με μαχαίρι έξω από καφετέρια - Ο λόγος του διαπληκτισμού, η αδράνεια των θαμώνων και η παρουσία της 3χρονης κόρης του θύματος
Μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του δολοφονήθηκε ο 37χρονος Paul Stanley Schmidt έξω από γνωστή αλυσίδα καφέ στον Καναδά. Ο άνδρας φέρεται να ζήτησε από τον δράστη να μην ατμίζει μπροστά στην κόρη του, κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τον Inderdeep Singh Gosa, ο οποίος τον μαχαίρωσε εν ψυχρώ.
Ο Paul Stanley Schmidt και η κόρη του Erica ήταν έξω από την καφετέρια του Vancouver περίπου στις 5:30 μ.μ. της Κυριακής. Περαστικός έχει καταγράψει την επίθεση σε βίντεο ντοκουμέντο. Το θύμα κρατά το στομάχι του ενώ αιμορραγεί και σωριάζεται στο έδαφος σε μία λίμνη αίματος.
«Αυτό είναι τόσο φρικτό λάθος. Απλώς προσπαθούσε να προστατέψει την κόρη του. Είμαι θυμωμένη και λυπημένη», είπαν στο Vancouver Sun οι γονείς του νεκρού πατέρα και πρόσθεσαν: «Όλα ξεκίνησαν επειδή άτμιζε δίπλα στο μωρό. Η αρραβωνιαστικιά του, η Άσλεϊ είναι σε κατάσταση σοκ. Είναι τόσο συντετριμμένη. Μείναμε έκπληκτοι που κανείς από το εσωτερικό των Starbucks δεν κάλεσε για βοήθεια, κανείς έξω δεν ζήτησε βοήθεια. Σε τι κόσμο ζούμε όταν πας την οικογένειά σου στα Starbucks το απόγευμα και δέχεσαι επίθεση και σκοτώνεις, με πολλούς ανθρώπους να στέκονται τριγύρω να βιντεοσκοπούν και να παρακολουθούν;»
Ο ύποπτος δεν αντιστάθηκε όταν αστυνομικός τον συνέλαβε μέσα στα Starbucks, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση για περισσότερους μάρτυρες και βίντεο για να βοηθήσουν τους ερευνητές να προσδιορίσουν το κίνητρο της παράλογης δολοφονίας. «Υπάρχουν πολλά στοιχεία για να μας πουν τι συνέβη. Αυτό στο οποίο εστιάζουμε τώρα είναι γιατί συνέβη αυτό. Ποια είναι τα γεγονότα που συνέβησαν και οδήγησαν σε αυτό το πολύ σοβαρό έγκλημα». Ο εκπρόσωπος προέτρεψε επίσης τον κόσμο να μην κοινοποιήσει τα συγκλονιστικά πλάνα της επίθεσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ συνέστησε ψυχραιμία στους κατοίκους
Η υπόθεση αφορά την έκρηξη που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου σε πολυκατοικία
Το υπουργείο Άμυνας των Φιλιππίνων χαρακτήρισε το βίντεο ως «περιφρονητική προπαγάνδα»
Ο υγειονομικός συναγερμός ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου
Ποιες είναι οι επιλογές του προέδρου των ΗΠΑ
Προειδοποίηση για τσουνάμι – Πιθανότητα να πληγούν παράκτιες περιοχές
Η ανακοίνωση της κεντρικής στρατιωτικής διοίκησης των ΗΠΑ
«Θα προσπαθήσουμε ξανά την επόμενη εβδομάδα», λέει ο Έλον Μασκ
Η ανάρτησή της συγκέντρωσε εκατοντάδες μηνύματα στήριξης από φίλους και συναδέλφους
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε Ελ Σλαβαδόρ και Γουατεμάλα
Κυβερνητικός ανασχηματισμός από τον Ζελένσκι εν μέσω πολέμου
«Να έχετε εμπιστοσύνη στον γαλλικό λαό», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας
Ο συλληφθέντας έχει ομολογήσει το αδίκημα - Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα
Η ορμητική ροή του νερού προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην περιοχή
Ως γνωστόν οι δημοσιεύσεις του έχουν επανειλημμένα επηρεάσει τις χρηματοπιστωτικές αγορές
«Μειώστε την κατανάλωση ρεύματος»
Στο οκτάγωνο βρέθηκαν ο «Αετός» και ο «Ταυρομάχος», δύο ρομπότ T800 της κινεζικής EngineAI
Ο Ίλια Ρεμέσλο συνελήφθη ως ύποπτος για διάδοση ψευδών πληροφοριών σχετικά με τον στρατό
Υποστήριξε ότι η χώρα ακολούθησε «λανθασμένη πορεία» από τη δεκαετία του 1980
Η χώρα μας συμπεριλαμβάνεται στα 13 κράτη-μέλη που πέτυχαν βελτίωση σε όλες τις συστάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.