Κοσμος

Νεαρός στον Καναδά μαχαίρωσε 37χρονο σε καφετέρια επειδή του ζήτησε να μην ατμίζει

Μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο όπου ο 32χρονος σκότωσε τον 37χρονο με μαχαίρι στον Καναδά
© Youtube / Global News

Καναδάς: Δολοφονία 37χρονου με μαχαίρι έξω από καφετέρια - Ο λόγος του διαπληκτισμού, η αδράνεια των θαμώνων και η παρουσία της 3χρονης κόρης του θύματος 

Μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του δολοφονήθηκε ο 37χρονος Paul Stanley Schmidt έξω από γνωστή αλυσίδα καφέ στον Καναδά. Ο άνδρας φέρεται να ζήτησε από τον δράστη να μην ατμίζει μπροστά στην κόρη του, κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τον Inderdeep Singh Gosa, ο οποίος τον μαχαίρωσε εν ψυχρώ. 

Ο Paul Stanley Schmidt και η κόρη του Erica ήταν έξω από την καφετέρια του Vancouver περίπου στις 5:30 μ.μ. της Κυριακής. Περαστικός έχει καταγράψει την επίθεση σε βίντεο ντοκουμέντο. Το θύμα κρατά το στομάχι του ενώ αιμορραγεί και σωριάζεται στο έδαφος σε μία λίμνη αίματος. 

«Αυτό είναι τόσο φρικτό λάθος. Απλώς προσπαθούσε να προστατέψει την κόρη του. Είμαι θυμωμένη και λυπημένη», είπαν στο Vancouver Sun οι γονείς του νεκρού πατέρα και πρόσθεσαν: «Όλα ξεκίνησαν επειδή άτμιζε δίπλα στο μωρό. Η αρραβωνιαστικιά του, η Άσλεϊ είναι σε κατάσταση σοκ. Είναι τόσο συντετριμμένη. Μείναμε έκπληκτοι που κανείς από το εσωτερικό των Starbucks δεν κάλεσε για βοήθεια, κανείς έξω δεν ζήτησε βοήθεια. Σε τι κόσμο ζούμε όταν πας την οικογένειά σου στα Starbucks το απόγευμα και δέχεσαι επίθεση και σκοτώνεις, με πολλούς ανθρώπους να στέκονται τριγύρω να βιντεοσκοπούν και να παρακολουθούν;» 

Ο ύποπτος δεν αντιστάθηκε όταν αστυνομικός τον συνέλαβε μέσα στα Starbucks, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση για περισσότερους μάρτυρες και βίντεο για να βοηθήσουν τους ερευνητές να προσδιορίσουν το κίνητρο της παράλογης δολοφονίας. «Υπάρχουν πολλά στοιχεία για να μας πουν τι συνέβη. Αυτό στο οποίο εστιάζουμε τώρα είναι γιατί συνέβη αυτό. Ποια είναι τα γεγονότα που συνέβησαν και οδήγησαν σε αυτό το πολύ σοβαρό έγκλημα». Ο εκπρόσωπος προέτρεψε επίσης τον κόσμο να μην κοινοποιήσει τα συγκλονιστικά πλάνα της επίθεσης.

Dad killed outside Starbucks after allegedly asking attacker not to vape near his toddler | NY Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ