- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πνίγεται στα σκουπίδια το Παρίσι - Τόνοι απορριμμάτων στους δρόμους
Αναστέλλεται η απεργία από αύριο
Γαλλία: Τόνοι σκουπιδιών παραμένουν στους δρόμους στο Παρίσι - 23η ημέρα κινητοποιήσεων - Η απεργία αναστέλλεται από αύριο.
Το συνδικάτο CGT ανακοίνωσε σήμερα την αναστολή από αύριο, Τετάρτη, της απεργίας των εργαζομένων στην αποκομιδή των σκουπιδιών στο Παρίσι και του αποκλεισμού των αποτεφρωτήρων, δύο κινητοποιήσεις που έχουν προκαλέσει τη συσσώρευση τόνων σκουπιδιών στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας από την 6η Μαρτίου.
«Πρέπει να ξανασυζητήσουμε με τους παράγοντες στον τομέα των απορριμμάτων και της καθαριότητας της πόλης του Παρισιού ώστε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στην απεργία, καθώς πλέον δεν έχουμε απεργούς», παραδέχθηκε σε δελτίο Τύπου το συνδικάτο CGT-FTDNEEA στο οποίο μετέχουν οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή των σκουπιδιών, εργάτες υπονόμων, οδηγοί απορριμματοφόρων της πρωτεύουσας.
Σήμερα, 23η ημέρα της κινητοποίησης, η συλλογή των κάδων απορριμμάτων γινόταν με πολλά προβλήματα στο Παρίσι, με τον συνολικό όγκο των σκουπιδιών που παραμένουν στους δρόμους να είναι 7.000 τόνοι έναντι περισσότερων από 10.000 τόνων την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τη δημαρχία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ
Τα Στενά του Ορμούζ έμειναν για λιγότερο από ένα 24ωρο ανοιχτά
Συνεχίζεται ο αποκλεισμός του νησιού από τις ΗΠΑ
Άμεση και οργισμένη η διπλωματική αντίδραση της ινδικής κυβέρνησης
Περιοδεία στην Αφρική για τον ποντίφικα
«Η αμερικανική πυρηνική ομπρέλα παραμένει ο ύψιστος εγγυητής ασφάλειας για την Ευρώπη»
Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram
Εξουδετερώθηκε ο δράστης - Έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του πριν την επίθεση
Η δωρεάν είσοδος στα εθνικά μουσεία και τις γκαλερί της χώρας είχε θεσπιστεί το 2001
Η στροφή στην τεχνητή νοημοσύνη προκαλεί «αναταράξεις» στον τεχνολογικό κολοσσό
Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έχουν στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 2.300 ανθρώπους από τις 2 Μαρτίου
Το μήνυμα μετά το νέο κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ
Η σπάνια περίπτωση μιας γυναίκας που διέψευσε τις προγνώσεις των γιατρών
Το Ιράν ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως επαναφέρει «τον αυστηρό έλεγχο»
Η ανακοίνωση της Τεχεράνης
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε τη δημοσιοποίησή τους ήδη από τον Φεβρουάριο
Το κορίτσι που έγραφε μυθιστορήματα στα 9 της χρόνια, βγήκε από το σπίτι στα 25 της — και εξαφανίστηκε για πάντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.