Κοσμος

Γυναίκα στο Μισισιπή κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της σε Facebook Live

Πώς φαίνεται να ξεκίνησε το επεισόδιο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μισισιπή: Δολοφονία 28χρονου από τον σύζυγό της στο Facebook Live - Ο καυγάς και το έγκλημα

Δολοφονία σε live ροή στο Facebook φέρεται να διέπραξε μία 28χρονη γυναίκα στο Μισισιπή. Η Kadejah Michelle Brown φέρεται να πυροβόλησε τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ τους, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στα social media.

Σύμφωνα με το Fox News, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Lowndes ανταποκρίθηκε σε κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο 500 Green Tree Drive γύρω στις 7:42 π.μ. το περασμένο Σάββατο (25.3). Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο, βρήκαν έναν άνδρα νεκρό από ένα μόνο τραύμα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Kadejah Michelle Brown, 28 ετών, αφού πίστεψαν ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγό της.

Το γραφείο του σερίφη είπε μόνο ότι το θύμα ήταν 28 ετών, αλλά το γραφείο του ιατροδικαστή επιβεβαίωσε στο Commercial Dispatch ότι το όνομά του ήταν Τζέρεμι Μπράουν. 

Στο live του Facebook η 28χρονη καβγαδίζει με τον σύζυγό της για το γεγονός ότι δεν είναι ποτέ στο σπίτι για να τη βοηθήσει με τα τέσσερα παιδιά τους. Κάποια στιγμή ο νεαρός άνδρας ζητά από τη δράστιδα να τον αφήσει ήσυχο, καθώς μιλάει στο κινητό τηλέφωνο με την ίδια να του φωνάζει «θα σε σκοτώσω». Αμέσως μετά ακούγεται ένας πυροβολισμός και η 28χρονη ουρλιάζει «δεν θέλω να πάω στη φυλακή».

«Βοηθήστε με», ακούγεται να λέει η μητέρα της 28χρονης, η οποία ήταν παρούσα στη δολοφονία με ένα από τα παιδιά να ακούγεται να λέει «θέλω τον μπαμπά μου» και τη δράστιδα να απαντά «ο πατέρας σου είναι νεκρός». Στο βίντεο η 28χρονη ισχυρίζεται ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε και ότι δεν ήξερε ότι υπήρχε σφαίρα στη θαλάμη.