Κοσμος

Βρήκε νεκρό τον σύζυγό της σε ντουλάπα του σπιτιού 8 μήνες μετά την εξαφάνισή του

Πού αποδίδεται ο θάνατός του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΗΠΑ: Η εξαφάνιση του Richard Maedge και ο εντοπισμός του πτώματός του σε ντουλάπα του σπιτιού 8 μήνες μετά

Οκτώ μήνες αφότου δήλωσε την εξαφάνιση του συζύγου της, η Jennifer Maedge εντόπισε μέσα στο σπίτι τους το πτώμα του. 

Η Jennifer Maedge ανέφερε την εξαφάνιση του συζύγου της, Richard Maedge, το απόγευμα της 27ης Απριλίου. Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή ερεύνησε το σπίτι, χωρίς να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Στις 11 Δεκεμβρίου, η Jennifer Maedge πήγε να πάρει μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και σοκαρίστηκε όταν βρήκε το πτώμα του συζύγου της στην ντουλάπα. 

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία. «Αποφάσισα να βάλω το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έψαχνα για ένα σωρό χριστουγεννιάτικα στολίδια και τότε ήταν που τον ανακάλυψα», είπε η Jennifer στο St. Louis Post-Dispatch τον Δεκέμβριο και πρόσθεσε: «Είχε αυτοκτονήσει».

Το σώμα του Richard είχε αποσυντεθεί σε σημείο μουμιοποίησης. Η Jennifer, οι γείτονές της, ακόμη και αστυνομικοί ανέφεραν μια άσχημη μυρωδιά από το σπίτι για μήνες, αλλά πίστευαν ότι ήταν λύματα. Όπως είπε η Jennifer, η μυρωδιά δεν ήταν ποτέ υπερβολική. Μάλιστα, η οικογένεια ήρθε σε επαφή με έναν υδραυλικό, ο οποίος είπε ότι η μυρωδιά ήταν παρόμοια με εκείνη του αποχετευτικού δικτύου. Ο υδραυλικός τοποθέτησε ένα καπάκι σε έναν σωλήνα αποχέτευσης στο υπόγειο, το οποίο φάνηκε να διώχνει τη μυρωδιά.

Με πληροφορίες από το New York Post