Κοσμος

Μια γυναίκα έκοψε τη γλώσσα του επίδοξου βιαστή της

Στη συνέχεια την παρέδωσε στην αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αβινιόν: Έκοψε τη γλώσσα του επίδοξου βιαστή της και την παρέδωσε στην αστυνομία
© Unsplash

Γαλλία: Γυναίκα έκοψε τη γλώσσα του επίδοξου βιαστή της και την παρέδωσε στην αστυνομία

Μια γυναίκα, 57 ετών, έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού την στιγμή που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της στην πόλη Αβινιόν, όταν ένας άνδρας την πλησίασε και επιχείρησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της.

Η 57χρονη μητέρα είχε την ιδέα να δαγκώσει δυνατά την γλώσσα του άνδρα με αποτέλεσμα να του κόψει ένα κομμάτι, όπως μεταδίδει το γαλλικό δίκτυο «France Bleu». Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι της για να αφήσει τον σκύλο και μαζί με τον γιο της, πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήμα της περιοχής.

Εκεί, παρέδωσε στους αστυνομικούς το αποδεικτικό στοιχείο, το κομμάτι από τη γλώσσα του. Περιγράφοντας αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο ο άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε, η 57χρονη μητέρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αρχικά ο άνδρας με πλησίασε και στη συνέχεια προσπάθησε με δύναμη να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει. Μετά έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι μου».

Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι αστυνομικές αρχές ήταν να σπεύσουν στο σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «20 Minutes».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, με καταγωγή από την Τυνησία, περίπου 30 ετών, ο οποίος διαμένει παράνομα στη Γαλλία.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα ήταν αυτή που πρώτη του επιτέθηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ