Κοσμος

«Ποζάραμε για φωτογραφία και με θώπευσε», αποκαλύπτει ο υποψήφιος για Όσκαρ, Πολ Μεσκάλ

Τι απάντησε στην απρεπή χειρονομία θαυμάστριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολ Μεσκάλ
© EPA/NEIL HALL

Πολ Μεσκάλ: Η απρεπής χειρονομία θαυμάστριας έξω από το θέατρο που έπαιζε - Τι της απάντησε

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Πολ Μεσκάλ αποκάλυψε ότι ήρθε αντιμέτωπος με μία απρεπή χειρονομία από θαυμάστρια που τον θώπευσε έξω από το θέατρο όπου έδινε παράσταση.

Είπε στο περιοδικό ES ότι η γυναίκα «έβαλε το χέρι της στον πισινό μου» καθώς πόζαρε για μια φωτογραφία μαζί της έξω από το θέατρο Almeida στο βόρειο Λονδίνο.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε μια παραγωγή του έργου του Τένεσι Γουίλιαμς A Streetcar Named Desire.

«Καθώς ποζάραμε, έβαλε το χέρι της στον πισινό μου», είπε. «Νόμιζα ότι ήταν ατύχημα, οπότε σαν [απομακρύνθηκα] αλλά το χέρι ακολούθησε. Θυμάμαι ότι τεντώθηκα και ένιωσα οργή. Γύρισα προς το μέρος της και της είπα: "Τι κάνεις; Πάρε το χέρι σου από το εκεί"».

Πρόσθεσε, δε, ότι «το τελευταίο πράγμα» που ήθελε να κάνει ήταν «να φωνάξει κάποιον μπροστά στο θέατρο - είναι άβολο για όλους τους εμπλεκόμενους - αλλά πραγματικά δεν ήταν εντάξει. Ήταν τόσο αηδιαστικό, ανατριχιαστικό».

Συνέχισε να περιγράφει την εμπειρία του από την τριβή με τους φαν: «Το 97% από αυτό είναι πραγματικά ευχάριστο - και μετά το 3% είναι κάποιος, που σου πιάνει τον πισινό».

Το γεγονός αυτό έρχεται εν μέσω αυξανόμενων αναφορών για ταραχώδη και καταχρηστική συμπεριφορά από το κοινό, με τον μεγαλύτερο θεατρικό φορέα του Ηνωμένου Βασιλείου Ambassador Theatre Group να συνεργάζεται με τους παραγωγούς για να μετριάσει τυχόν διαφημιστικές καμπάνιες που θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν την κακή συμπεριφορά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ